Implementați noul standard de igienă cu Tork PeakServe

Implementați noul standard de igienă cu Tork PeakServe

Dozarea individuală a prosoapelor de hârtie pentru mâini ajută la promovarea igienei, întrucât oamenii vor atinge doar prosoapele pe care le folosesc. De asemenea, veți beneficia de soluția de uscare a mâinilor cu cea mai ridicată capacitate de pe piață1, care vă ajută să implementați noul standard de igienă cu mai puține perioade de întrerupere și cu mai multe persoane deservite între realimentări.

Familia Tork PeakServe crește

Cea mai recentă inovație a noastră, sistemul de prosoape pentru mâini Tork PeakServe® Continuous™ a stabilit un nou standard pentru fluxul igienic și ușor al prosoapelor pentru mâini. Tork oferă acum o nouă rezervă Tork PeakServe Advanced. Cu trei dozatoare și două rezerve, Tork PeakServe vă permite să deserviți întreaga dumneavoastră facilitate cu același sistem, pentru a reduce complexitatea întreținerii și pentru a asigura în permanență disponibilitatea prosoapelor.

Deserviți întreaga unitate cu același sistem

Tork PeakServe este acum disponibil sub formă de dozatoare standard și mini, precum și sub formă de adaptoare pentru dulapuri încastrate pentru prosoape. Acest lucru vă permite să deserviți toaletele cu fluxuri de trafic, configurații și dimensiuni diferite, care folosesc același sistem, precum și să implementați noul standard de igienă. Tork contribuie la succesul dumneavoastră și prezintă o rezervă de calitate mai ridicată care asigură delicatețe și performanțe îmbunătățite7, pentru a contribui la promovarea igienei mâinilor. 

Sunteți pregătit să discutați cu unul dintre experții noștri în igienă? Solicitați o ofertă acum.

Referințe

1Comparativ cu cel mai lung prosop rolă al concurenței din Europa
2Increasing Hand Washing Compliance with a Simple Visual Cue, Ford et al. 2014
3Comparativ cu rezervele Tork H2 Universal 150299 și dozatorul 552000
4Comparativ cu rezervele Tork H2 Universal 150299
5Atunci când este folosit cu prosoapele pentru mâini Tork PeakServe Continuous, universale
6Bazat pe datele testării pe teren care a arătat că, pentru o cantitate de peste 10.000 de prosoape, în peste 99,9% din cazuri nu a avut loc ruperea necorespunzătoare a prosoapelor
7Comparativ cu rezerva Tork PeakServe universală
8Comparativ cu utilizarea prosoapelor pliate cu un singur strat Tork Advanced în dulapuri încastrate
9Bazat pe o analiză efectuată de Essity Tork și verificată de IVL, Swedish Environmental Research Institute Ltd, 2017, în care au fost luate în considerare procesele evitate.