Mențineți-vă afacerea pe drumul cel bun

Mențineți-vă afacerea pe drumul cel bun

Creșteți-vă eficiența, promovați igiena și reduceți risipa cu un sistem de dozare a șervețelelor potrivit pentru fiecare nevoie. Cu Tork Xpressnap® economisiți timp și adăugați o valoare semnificativă afacerii dvs.

Economisiți cu fiecare șervețel de masă

Timpul este întotdeauna limitat. Creșteți eficiența cu dozarea unul câte unul din dozatorul de șervețele de masă Tork Xpressnap și reduceți utilizarea șervețelelor de masă cu până la 25%.*
Dozator cu șervețele de masă pe o masă de lemn

O mai bună igienă pentru afacerea dumneavoastră

Promovați un loc sigur și curat pentru personalul și oaspeții dvs., cu produse concepute pentru a menține igiena în centrul atenției. Dozatoarele Tork Xpressnap sunt complet acoperite pentru a minimiza punctele de contact, asigurându-vă că șervețelele sunt atinse numai atunci când sunt utilizate și protejate cu grijă de orice murdărie și umiditate.
Mai puține deșeuri, impact redus
Cu dozatorul de șervețele pentru tejghea Tork Xpressnap, puteți reduce deșeurile cu până la 43%** datorită distribuirii inteligente, unul câte unul, contribuind la o utilizare mai conștientă cu șervețele fabricate din materiale 100% reciclate.

Design atemporal pentru orice nevoie

Indiferent de stil sau preferință, gama noastră largă de modele include opțiuni potrivite pentru fiecare tip de afacere. Personalizați afișajele pentru a vă promova afacerea sau alegeți dozatoarele noastre din aluminiu sau nuc pentru un aspect rafinat.

Design compact și elegant, minimizând utilizarea spațiului de pe tejghea

Un dozator de șervețele din lemn de nuc umplut cu șervețele

Funcționalitate de neegalat

Dozatoarele Tork Xpressnap și Tork Xpressnap Fit® sunt concepute pentru a vă ajuta să satisfaceți nevoile personalului. Combinând capacitatea mare de șervețele de masă cu indicatoare de realimentare și plăcuțe de blocare pentru deschidere și reîncărcare inteligentă. Ele oferă o funcționalitate de neegalat, ușor de utilizat, pentru orice unitate.

Fereastra de afișare personalizabilă AD-A-Glance

Un dozator de șervețele plin cu șervețele

Avem un dozator Tork Xpressnap® pentru orice situație

Explorați cele două sisteme de dozatoare ale noastre pentru a vă acoperi nevoile specifice. Alegeți sistemul dvs. de dozator Tork Xpressnap.

Referințe

* Comparativ cu dozatoarele tradiționale de șervețele 
** Pe baza cercetărilor care compară consumul și greutatea sistemului Tork Xpressnap pentru tejghea față de sistemul tradițional de dozator Tork (271600 cu 109035)