Sustenabilitate

Sustenabilitate

Minimizând impactul asupra mediului înconjurător, maximizând performanța afacerii

În prezent, oamenii își doresc să beneficieze de cât mai multă sănătate și sustenabilitate, acasă și departe de casă. Tork face parte din compania globală  Essity, specializată în igienă și sănătate, recunoscută ca una dintre cele mai sustenabile companii din lume. Am integrat sustenabilitatea în centrul strategiei noastre de afaceri, concentrându-ne pe aspectele asupra cărora putem avea cel mai mare impact și avem obiective ambițioase pentru a contribui la bunăstare, mai mult de la mai puțin și la o societate circulară. 

Gândim în perspectivă pentru sustenabilitate

Descoperiți modul în care soluțiile noastre inovatoare și durabile de igienă contribuie la accelerarea Obiectivelor de dezvoltare durabilă ale ONU.

Mai mult cu mai puțin

La Tork, suntem dedicați dezvoltării de produse și soluții care să îi ajute pe clienții noștri să reducă risipa și să realizeze mai mult cu mai puțin. Pentru noi, acest lucru înseamnă să schimbăm modul în care creăm și fabricăm produse, de-a lungul întregului lanț valoric. 

Stare de bine

Igiena, sănătatea și starea de bine sunt strâns legate una de cealaltă. Prin investirea în ridicarea standardului de igienă în cadrul companiei dumneavoastră, demonstrați că vă pasă și că apreciați beneficiile unui personal mai sănătos și mai prezent la locul de muncă, precum și ale unor clienți și vizitatori mai mulțumiți de servicii. La Tork, obiectivul nostru este de a stabili standarde de igienă mai ridicate pentru toți și de a spori starea de bine la locul de muncă. Știm că starea de bine este esențială pentru funcționarea optimă a unei organizații.

Știați că?

90% din ambalajele noastre sunt realizate din resurse regenerabile, respectiv din hârtie sau carton cu caracter reciclabil.

Circularitatea

La Tork, circularitatea înseamnă regândirea modului în care facem afaceri, utilizarea mai eficientă a resurselor și reducerea risipei. Obiectivul nostru este să creăm produse și servicii care contribuie la formarea unei societăți bazate pe economie circulară. Prin asocierea cu companii care împărtășesc valori asemănătoare, putem închide bucla în domeniul igienei profesionale.


Preluăm inițiativa în trecerea de la igiena profesională liniară la una circulară. Această trecere necesită noi modele de afaceri care să abordeze utilizarea responsabilă a resurselor prin intermediul unei mentalități axate pe „design, reducere, reutilizare și reciclare”, care să transforme deșeurile în resurse noi.

Miniatură a pliantului privind sustenabilitatea
Citiți pliantul nostru

Soluții de igienă sustenabile pentru afacerea dvs

Referințe

Comparativ cu Tork H2 Rezerve Universal 150299
Șervețel cu 2 straturi în dozator de masă prin comparație cu Fastfold (dozator Tork: 271800 și rezervă Tork: 10933)