Recreere

Recreere

Companiile de recreere trebuie să asigură o experiență igienică, optimă și pozitivă a oaspetelui, în ciuda traficului fluctuant din localurile extinse. Asigurarea unei experiențe în mod constant de înaltă calitate, în timp ce se încearcă o ținere sub control a costurilor poate reprezenta o provocare.


Clienții au așteptări ridicate în ceea ce privește experiența lor într-un spațiu de recreere. O toaletă murdară sau supraaglomerată le poate afecta negativ întreaga vizită. Tendința actuală a clienților de a-și împărtăși online experiențele poate include o recenzie negativă care poate fi descoperită rapid și care poate afecta afacerea dumneavoastră.


La Tork, am dedicat ultimele decenii stabilirii unor standarde de igienă ridicată departe de casă. Vă oferim soluții de ultimă generație care vă vor ajuta pe dumneavoastră și personalul dumneavoastră de curățenie să găsiți modalități de lucru mai inteligente. Soluțiile noastre de igienă vă permit să îmbunătățiți fluxul de vizitatori din toalete, să eliberați timp și să sporiți eficiența. Dar cel mai important, să oferiți oaspeților o experiență pozitivă, durabilă și memorabilă, care îi va face să își dorească să se întoarcă din nou și din nou.