Copii spălându-se pe mâini

Educație

O școală curată, cu acces consecvent la produse de igienă adecvate, este esențială pentru a ajuta la menținerea sănătății și a bunăstării studenților, a facultății și a personalului. Asigurarea faptului că toate toaletele și alte zone, la toate nivelurile instituției, sunt echipate, curățate și întreținute în mod adecvat ajută, de asemenea, la prevenirea răspândirii infecției. De peste 50 de ani, compania Tork s-a angajat și continuă să fie angajată în îmbunătățirea igienei și curățeniei școlare, oferind soluții și produse complete de igienă, precum și programe educaționale pentru spălatul pe mâini, oferind celor care gestionează școlile liniște sufletească pentru că au grijă de starea de bine a elevilor/studenților, profesorilor și personalului.

Asigurați o bună calitate a igienei mâinilor

Indiferent de instituția de învățământ pe care o gestionați, o bună educație pentru igiena mâinilor poate ajuta la menținerea în siguranță a elevilor/studenților, a profesorilor și a personalului și la reducerea răspândirii virusurilor și bolilor. În timp ce fiecare vârstă necesită abordări diferite pentru a încuraja igiena corectă a mâinilor, este important să ne amintim că elevii/studenții, profesorii și personalul bolnav nu trebuie să vină la școală. În plus, trebuie să încurajați spălarea frecventă și temeinică a mâinilor în școlile și unitățile de învățământ și să vă asigurați că punctele de igienă a mâinilor sunt aprovizionate cu săpun și prosoape de hârtie de unică folosință și au apă caldă.
 
Descărcați afișul pentru procedurile de igienă și dezinfectare a mâinilor.

De ce prosoapele din hârtie sunt o alegere mai sigură

Respectarea unei igiene adecvate a mâinilor include accesul la opțiunile de uscare a mâinilor în siguranță. Uscarea mâinilor cu ajutorul prosoapelor pentru mâini din hârtie reduce riscul de răspândire a bacteriilor; în același timp, uscătoarele cu jet de aer pot răspândi mai mulți germeni patogeni în aer*. De asemenea, prosoapele pentru mâini din hârtie au multe utilizări în afară de uscarea mâinilor, cum ar fi: suflarea nasului, ajustarea produselor cosmetice, nevoi medicale și contribuie la evitarea atingerii mânerelor murdare ale ușilor.
 

Recomandări produs

Luați legătura cu noi

Cum puteți crea un loc de muncă igienic și curat? Invitați unul dintre experții noștri să vă contacteze pentru a vorbi despre produsele și soluțiile noastre.