Mâinile curate înseamnă mâini sănătoase

Mâinile curate înseamnă mâini sănătoase

Vă doriți să îmbunătățiți igiena mâinilor în unitatea dumneavoastră? Utilizați generatorul de postere Tork pentru a promova conformitatea și a le arăta pacienților că se află pe mâini sigure, de excepție.

Ready-made templates

Gândiți-vă în permanență la igiena mâinilor

O bună igienă a mâinilor este cea mai rentabilă măsură pentru a preveni răspândirea bolilor și a infecțiilor. Un program simplu, cu impact cu bătaie largă asupra sănătății pacienților și a personalului. Generatorul de afișe Tork oferă o soluție simplă pentru a reaminti personalului dumneavoastră importanța menținerii unei igiene bune a mâinilor și pentru a-i ajuta pe membrii acestuia să își creeze un obicei de lungă durată. 
 
Un element cheie pentru îmbunătățirea igienei mâinilor în unitatea voastră este postarea frecventă a afișelor. Cu ajutorul generatorului de afișe Tork puteți înlocui afișele rapid și ușor - vă vom trimite chiar și un memento în fiecare trimestru.

Sporiți percepția pacientului cu indicatoarele privind igiena mâinilor

Pe lângă îmbunătățirea standardelor de sănătate, indicatoarele privind igiena mâinilor au, de asemenea, un efect pozitiv asupra imaginii unității dumneavoastră. De fapt, mai mult de 8 din 10 pacienți indică faptul că prezența indicatoarelor privind igiena mâinilor îi face să se simtă mai încrezători în ceea ce privește curățenia unei unități și calitatea îngrijirii puse la dispoziție.

Sunteți pregătit să îmbunătățiți igiena mâinilor în unitatea dumneavoastră? Contactați-ne!