Terminale pasageri

Terminale pasageri

Un călător își începe aventura deja de la aeroport. Acesta se așteaptă la o experiență grozavă în fiecare zonă a terminalului, în special la toalete. Acum, mai mult ca oricând, igiena reprezintă un factor incredibil de important în zonele cu trafic intens precum acestea, atât pentru vizitatori, cât și pentru angajați. Este important ca toată lumea să se simtă în siguranță și ca pasagerii să fi mulțumiți.


Dumneavoastră, în calitatea de Manager de Unitate, aveți sarcina de a asigura o experiență satisfăcătoare și fără cusur pentru pasageri. Puteți realiza acest lucru în diferite moduri, dar un bun început ar fi asigurarea unui nivel de curățenie corespunzător și a soluțiilor de igienă de înaltă calitate. Pentru momentele de trafic intens veți avea nevoie de echipamente și instrumente inteligente și funcționale, pentru a economisi timp și a lucra eficient. 


Tork oferă produse și servicii rentabile și concepute pentru a mări viteza fluxului și a ridica standardele de igienă cu un impact minim asupra mediului înconjurător - ajutându-vă, pe dumenavoastră și pe angajații dumneavoastră, să creșteți eficiența operațională pentru a oferi experiențe mai bune pasagerilor.

Recomandări produs