Birouri

Birouri

Îmbunătățirea calității curățeniei și igienei biroului, fără a compromite eficiența operațională, este o provocare de lungă durată pentru managerii de unități și firmele de curățenie pentru birouri, împreună cu așteptările de a îndeplini obiectivele de sustenabilitate.  


Pandemia a adăugat și mai multă presiune, sub forma unor necesități suplimentare de curățare și igienizare și utilizarea sporită a așa-numitului model de lucru hibrid, cu utilizarea variabilă și imprevizibilă a birourilor. Pentru a face față provocărilor și pentru a asigura sănătatea și siguranța la birou, aveți nevoie de sisteme eficiente și de modalități mai inteligente de lucru. 


Curățenia pe bază de date și produsele ușor de utilizat, care previn riscul de epuizare a materialelor, vă permit să îmbunătățiți calitatea curățeniei, precum și eficiența operațională. Acestea vă motivează să gestionați elementele imprevizibile, să evitați reclamațiile și să oferiți o experiență sănătoasă și sigură pentru toți cei de la birou. Toate acestea cu un impact redus asupra climei.