Ștergere și curățare

Îndepliniți rapid sarcinile zilnice, folosind cârpele și dozatoarele noastre rezistente și igienice atunci când doriți să ștergeți uleiul vărsat sau să curățați suprafețele. Avem tot ceea ce vă trebuie, atunci când vă trebuie. Dumneavoastră nu trebuie decât să vă concentrați pe ceea ce este important.

Ştergere

Ştergerea şi absorbţia lichidelor sau curăţarea murdăriei şi a prafului sunt activităţi obişnuite de preproducţie. Cu cât le terminați mai repede, cu atât puteți începe lucrul mai curând. Lavetele noastre pentru uz general sunt rezistente, flexibile și absorbante. Sunt ideale pentru a păstra uneltele uscate, suprafețele impecabile și componentele complexe operaționale. Având la îndemână un dozator, nu va mai trebui să căutați o lavetă.

Recomandări produs

Curățare

Lucrările de întreținere periodice, precum îndepărtarea mizeriei și petelor dificile de pe suprafețe, mașini și unelte, reduc intervalele de inactivitate la un nivel minim. Lavetele noastre - uscate sau folosite cu apă, solvenți sau detergenți - vă ajută la curățenie. Fiind mai durabile decât hârtia, lavetele noastre de curățare durează mai mult și dau rezultate mai bune, ducând la economisirea de timp și de bani.

Recomandări produs

Lustruire

Pentru lustruirea și protejarea suprafețelor, aplicarea produselor de lustruire și frecare cu o lavetă de lustruire este cea mai eficientă soluție. Elementul cheie este folosirea unei lavete universale moi, pentru a evita zgârierea, dar care să și permită aplicarea fără efort a produsului de lustruire. Lavetele noastre de lustruire durabile absorb și aplică produsul uniform, accelerând lucrul și îmbunătățind rezultatul final.

Recomandări produs

Stație de spălare

Economisiți timp cu ajutorul stațiilor de spălare Tork amplasate aproape de muncitori. Cu cât aceștia se spală și se usucă mai repede pe mâini, cu atât mai repede pot începe următoarea sarcină.

Recomandări produs