Segment SDC

Companii de servicii de întreținere

În prezent, asigurarea unui nivel ridicat de satisfacție a clienților este esențială pentru succesul oricărei companii din industria de servicii de întreținere (SDC). Odată cu importanța crescută și gradul sporit de conștientizare a igienei și a bunăstării, dumneavoastră, în calitate de manager SDC, vă confruntați cu provocarea de a crește nivelul performanței de curățare și de a optimiza timpul și resursele. 


Pentru a face față acestor provocări, sunt necesare moduri noi și mai inteligente de lucru. Prin utilizarea tehnologiei existente, puteți îndeplini mai eficient nevoile clientului dumneavoastră și puteți crea noi oportunități. Iar în prezent există soluții dovedite, care economisesc timp și sporesc eficiența. 


Oferta de servicii de la Tork vă permite să îmbunătățiți calitatea de curățare, eficiența operațională și să sporiți implicarea personalului. Împreună cu produsele Tork, care sunt ușor de utilizat și previn epuizarea materialelor, puteți spori nivelul de satisfacție a clientului, creând un beneficiu pentru afacerea dumneavoastră.