Două femei vorbesc și în față este o tabletă

Asigurați o calitate constantă a curățeniei.

Calitatea ridicată și constantă a curățeniei este esențială în serviciul de construcții. Am creat două articole pentru a vă împărtăși experiențele și recomandările noastre. În primul articol, indicăm de ce este atât de important să oferim o calitate constantă a procesului de curățare, iar în al doilea articol, ne împărtășim cunoștințele despre cum să reușim să oferim o calitate înaltă în orice moment. 

 

Așteptări noi
Pandemia a adăugat noi așteptări pentru asigurarea unor rutine de curățare suplimentare și mai frecvente. Abordarea noilor reglementări, protocoale și proceduri de curățare necesită o pregătire suplimentară și poate cauza probleme de personal, deoarece este de așteptat să efectuați mai multe operațiuni cu aceleași resurse de curățare sau chiar mai puțin. În plus, există noi așteptări cu privire la prezentarea dovezilor de curățare și igienă, care necesită mai multă administrare și raportare pentru a ține pasul cu noile standarde.
 
Probleme pentru clienți
Curățenia este unul dintre cele mai des externalizate servicii pe segmente precum educație, hoteluri, spitale, retail și clădiri comerciale sau rezidențiale. Dar statisticile arată că o companie de curățenie medie pierde până la 55% din baza totală de clienți în fiecare an din cauza curățeniei deficitare*. Și că noii clienți sunt atrași de obicei de prețuri competitive și un nivel ridicat de servicii. De aceea, este esențial să asigurați o calitate înaltă și constantă a procesului de curățare pentru a evita pierderea clienților. În special în situația actuală, când igiena reprezintă o prioritate de top. 
 
Îmbunătățiți calitatea și eficiența
Menținerea sau îmbunătățirea calității curățeniei și a igienei este o provocare semnificativă, mai ales atunci când doriți să îmbunătățiți și eficiența operațională. Dacă în trecut v-ați concentrat pe îmbunătățirea calității și a nivelului de satisfacție a clienților, eficiența a scăzut sau invers: dacă ați încercat prea mult să eficientizați orele de lucru și resursele de curățare, calitatea muncii a fost compromisă. În prezent, tehnologia și inovațiile vă pot ajuta să îndepliniți ambele aspecte - îmbunătățiți calitatea și nivelul de satisfacție a clienților, cât și să vă sporiți eficiența. 
 
Oferiți un impuls personalului
Cu ajutorul curățării pe bază de date, veți descoperi o modalitate nouă și mai inteligentă de a lucra, care economisește timp și sporește eficiența. Informațiile în timp real privind nevoile de curățare și reumplere vă oferă dumneavoastră și personalului dumneavoastră posibilitatea de a optimiza resurse și de a fi mai proactivi în loc de a efectua o rutină fixă. Știind când și unde să efectueze operațiunile de curățare, personalul poate elimina runde de curățare inutile și verificările dozatorului, astfel încât să poată petrece mai mult timp pentru sarcini mai importante, precum curățarea suprafețelor atinse frecvent, acolo unde există cea mai mare nevoie. Acest nou mod de lucru vă oferă dumneavoastră și personalului dumneavoastră de curățenie o perspectivă mai bună și un control, care la rândul lor sporesc motivația, reduc stresul și efortul fizic. Rezultatul curățării pe bază de date este o îmbunătățire de magnitudine revoluționară la nivelul eficienței, calității, satisfacției utilizatorilor și implicării angajaților. 

Produse recomandate

Referințe

*Analiză industria de curățenie 2017 – Costuri & Tendințe. 
**Valori colectate de la aprox. 13.000 de dozatoare conectate în perioada iunie-decembrie 2019, pe baza timpului per lună în care un dozator este gol în raport cu timpul total per lună.
***Bazat pe feedback-ului clienților pentru verificările dozatorului cu peste 6 luni înainte vs. după instalarea Curățării Tork Vision (în perioada iunie-decembrie 2019). Valori colectate de la 16 unități conectate la Curățarea Tork Vision, fiecare verificare a dozatorului durând aprox. 20 de secunde. 
****Măsurarea satisfacției oaspeților în două toalete cu Curățare Tork Vision și două toalete întreținute și echipate convențional, în cadrul expoziției ISSA/Interclean din mai 2016. 
*****Bazate pe rezultatele documentate realizate de trei clienți ai Curățării Tork Vision, măsurate înainte și după implementarea Curățării Tork Vision.

Notă: Curățarea Tork Vision era cunoscută anterior sub denumirea de Tork EasyCube®.