Manufacturing

Spațiul de producție

Totul trebuie să funcționeze fără probleme în spațiul de producție. Pentru o funcționare lină a proceselor, acestea trebuie îmbunătățite continuu în fiecare parte a lanțului. Deoarece cea mai mică neglijență poate duce la timpi de inactivitate costisitori. Și într-o categorie de afaceri care este sub presiune constantă pentru creșterea productivității și eficientizarea proceselor, acest lucru trebuie evitat. În această secțiune, veți găsi instrumente, resurse și cunoștințe care ilustrează modul în care fiecare schimbare are un impact asupra proceselor. 


Punem la dispoziție soluții și servicii care transformă curățarea industrială într-un proces simplu și accesibil. Produsele noastre versatile și durabile, create special pentru combaterea condițiilor dificile, vă vor ajuta să vă îmbunătățiți procesele și să eficientizați întreținerea.

Imagine în miniatură a ghidului industrial PDF

Ghid de sustenabilitate

Acest ghid nou este plin de sfaturi și perspective surprinzătoare pentru a vă ajuta să reduceți impactul asupra mediului înconjurător, îmbunătățind în același timp performanța afacerii.
Miniatură PDF
Testimonial

Purmo Group

Sistemele Tork Performance® pentru lavete de hârtie pliate a ajutat la reducerea deșeurilor și îmbunătățirea eficienței pentru Purmo Group.
  • 60 de minute economisite
  • Reducere de 80% a costurilor pentru eliminarea deșeurilor contaminate
Femei care lucrează în producție

Echipat pentru îmbunătățire

Lavetele de curățare Tork noi și îmbunătățite sunt acum intercalate pentru un acces mai ușor și mai rapid, în vederea îmbunătățirii productivității.