Toaletă

Vă este ușor să creați o impresie bună și, în același timp, să aveți grijă de clienții și colegii dvs. cu ajutorul gamei noastre de produse de calitate superioară pentru toaletă. Toate recomandările noastre sunt făcute punând accentul pe nevoile dvs. Combinațiile noastre încercate și testate vă ușurează alegerile. Ne-am divizat recomandările după cum urmează:

Importanța igienei

Reducerea riscului de contaminare încrucișată este extrem de importantă la locul dvs. de muncă. Săpunurile delicate, loțiunile de corp, dezinfectantele și prosoapele moi pot ajuta persoanele care se spală des pe mâini să își protejeze mâinile, protejându-i pe ceilalți de germeni. Gama noastră completă de produse pentru igienă include și dozatoare automate, cu senzor. Acestea reduc răspândirea germenilor și sunt conforme cu standardele.

Recomandări produs

Wow Factor Style

Când o vizită la toaletă îi face pe oameni să își dorească să vorbească despre ea, designul trebuie să fie spectaculos. Doriți să vă puneți în evidență afacerea și să lăsați o impresie de durată? Produsele noastre din gama Wow Factor Style completează finisajele și materialele de calitate superioară dintr-o toaletă luxoasă, pentru ca designul excelent să iasă în evidență. Grija excepțională pe care o acordăm clienților începe de aici.

Recomandări produs

Produse esenţiale

Dacă aveți nevoie de toalete cu costuri reduse, care necesită întreținere minimă, vizitate de multe persoane, componentele adecvate - inclusiv sisteme durabile pentru igienă - sunt esențiale. Dozatoarele noastre de prosoape și șervețele individuale vă pot ajuta să controlați consumul. Mai mult, rezervele noastre mari de săpun și hârtie asigură o deservire impecabilă, fără a necesita resurse pentru curățare și întreținere.

Recomandări produs

Washroom Plus

Dacă doriți să invitați utilizatorii toaletelor să se relaxeze într-un mediu mai confortabil și să le satisfaceți mai mult decât nevoile de bază, aveți nevoie de produsele din gama Tork Washroom Plus. De la prosoapele noastre moi și confortabile, până la loțiunea noastră hidratantă, vizitatorii cu diverse nevoi vor aprecia îngrijirea suplimentară și atenția pe care le-o acordați.

Recomandări produs