Restaurante

Creați atmosfera și oferiți serviciile dorite folosind combinații de șervețele și consumabile de hârtie care să vă completeze tema. Fie că serviți gustări rapide, doar băuturi sau mese cu cinci feluri, puteți economisi timp și bani folosind produse eficiente și funcționale.

Autoservire

Poate fi dificil să asigurați igiena perfectă în condițiile de mișcare continuă a clienților și să le oferiți acestora opțiunile dorite, în același timp. Aveți nevoie de rezerve, sisteme de gestionare a deșeurilor și spații de stocare pentru o funcționare cât mai armonioasă. Gama noastră completă de produse inteligente de servire, inclusiv dozatorul de șervețele Tork Xpressnap, este concepută pentru a spori eficiența, astfel încât personalul să poată dedica mai mult timp clienților, chiar și la orele de vârf.

Recomandări produs

Serviciu complet

Clienții dumneavoastră apreciază o experiență de servire a mesei perfecționată până în cel mai mic detaliu. Produsele noastre de ștergere și curățare vă pot ajuta să obțineți o igienă impecabilă, însă la fel de importante pot fi și cele mai mici detalii de pe mese. Totul este conceput pentru a susține atmosfera pe care vreți să o creați.

Recomandări produs

Drive Thru

Clienții grăbiți revin pentru mai mult dacă le satisfaceți nevoile rapid și sunteți demni de încredere. Produsele noastre pentru unitățile drive-thru vă ajută să sporiți atât eficiența, cât și satisfacția clienților.

Recomandări produs

Imprimare personalizată

Șervețelele noastre sunt create pentru performanță. Dar cum ar fi să le facem și mai utile? Știați că 75% dintre utilizatorii de șervețele observă imprimeul de pe șervețel? Imprimarea personalizată este o modalitate rentabilă de a vă promova marca și de a face o ocazie și mai specială. Folosind imprimarea personalizată, posibilitățile dumneavoastră nu au limită! Oferim servicii de imprimare personalizată pentru toate șervețelele noastre pentru dozatoare, precum și o gamă largă de șervețele convenționale. Imprimarea personalizată vă permite să creați impresia corectă și să oferiți oaspeților dumneavoastră o experiență memorabilă atunci când iau masa. Pentru informații suplimentare, contactați reprezentantul local de vânzări Tork.