Pagină arhivată
Tork Coreless

Mai puțin înseamnă mai puțin

Mai puține goliri, mai puține realimentări, mai puține reziduuri.Rolele fără miez cartonat asigură satisfacția oaspeților.
Tork Coreless

Tork se mândrește cu economiile de timp, bani și efort oferite clienților

Eliminați inutilul cu noul nostru Sistem Tork pentru hârtie igienică fără miez cartonat. Creștem valoarea ofertei noastre oferind mai puțin. Mai puțin înseamnă fără ambalaje, fără reziduuri, fără dopuri și fără miezuri cartonate care dau bătăi de cap. Este 100% hârtie igienică – nimic mai mult, nimic mai puțin.
Tork Coreless

Mai puține lucruri inutile, mai multă hârtie

Rolele noastre de hârtie igienică fără miez cartonat sunt compacte și durează de până la cinci ori mai mult decât rolele obișnuite de hârtie igienică. Petreceți mai puțin timp verificând dacă oaspeții dumneavoastră au hârtie igienică.
Tork Coreless

Ajutați-i pe angajați să se concentreze asupra oaspeților

Încercați sistemul Tork pentru role de hârtie igienică fără miez cartonat.Indiferent dacă afacerea pe care o conduceți este un restaurant care oferă servicii complete, o universitate importantă sau o clădire mare de birouri, puteți fi siguri că Tork vă va ajuta, pe dumneavoastră și pe angajații dumneavoastră, să vă concentrați asupra lucrurilor cu adevărat importante – oaspeții.

Până 5 la de ori capacitate mai mare, cu mai puține realimentări