Contribuirea la obiectivele de dezvoltare durabilă ONU

Contribuirea la obiectivele de dezvoltare durabilă ONU

Suntem hotărâți să dezvoltăm produse și soluții care utilizează mai puține resurse și se încadrează într-o societate circulară pentru a contribui la Obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU.
Tork și Essity, compania noastră mamă, se angajează să contribuie la Obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU. Prin operațiunile și expertiza noastră de afaceri, ne concentrăm în principal pe obiectivele 3, 6, 12, 13 & 15, deoarece sunt cele cu privire la care credem că putem să ne aducem cu adevărat contribuția. Platformele noastre de sustenabilitate – Bunăstare, Mai mult de la Mai puțin și Circularitate – ne permit să creăm valoare adevărată pentru și împreună cu clienții noștri, partenerii și societatea.
Știați că…

Tork face parte din compania globală pentru igienă și sănătate Essity, recunoscută ca una dintre cele mai sustenabile companii din lume.

Referințe

*Pe baza comparației dintre utilizarea Tork exelCLEAN ® și utilizarea cârpelor și lavetelor din bumbac
Șervețel cu 2 straturi în dozator de masă prin comparație cu Fastfold (dozator Tork: 271800 și rezervă Tork: 10933)
Pe baza unei evaluări a ciclului de viață pentru Europa, unde procesele evitate au fost luate în considerare, realizate de Essity și verificate de IVL, Swedish Environmental Research Institute Ltd, 2017