Gândiți în perspectivă pentru sustenabilitate

Gândiți în perspectivă pentru sustenabilitate

Noi gândim în perspectivă pentru produse și soluții sustenabile care să ne ajute clienții să își îndeplinească obiectivele privind sustenabilitatea.
La Tork, misiunea noastră este de a asigura o viață sustenabilă departe de casă. Acesta este modul în care abordăm subiectele importante privind sustenabilitatea, precum aprovizionarea responsabilă cu fibre și reducerea amprentei de carbon a produselor noastre.

Obiective bazate pe știință

Încă din decembrie 2018, obiectivele noastre pentru reducerea emisiilor de CO2 au fost aprobate de inițiativa Science Based Targets. Obiectivele includ țeluri absolute în materie de energie, electricitate, transporturi, materii prime, furnizori și deșeuri.


De asemenea, Essity se angajează să reducă emisiile de gaze cu efect de seră provenite din materiile prime cheie achiziționate, transport, deșeurile generate în operațiunile și tratarea de la finalul duratei de viață a produselor vândute, cu 18% până în 2030 (începând din 2016) și să reducă emisiile de gaze cu efect de seră cu 25% până în 2030 (anul de referință 2016) pentru consumul de energie din cadrul companiei și energia electrică achiziționată (obiectivele 1 și 2).