Obțineți credite LEED cu Tork

Obțineți credite LEED cu Tork

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) este cel mai utilizat sistem de certificare a clădirilor ecologice din lume. Fiind disponibil pentru numeroase clădiri, comunități și tipuri de proiecte de locuințe, LEED oferă un cadru pentru proiectarea unor clădiri sănătoase, foarte eficiente din punct de vedere energetic, ecologice și mai puțin costisitoare. 


Prin obținerea unei certificări LEED, compania dumneavoastră își poate îmbunătăți imaginea ecologică și o poate utiliza pentru a obține un avantaj concurențial, pentru a atrage și păstra talentele și pentru a îndeplini obiectivele dumneavoastră privind sustenabilitatea.


Cum funcționează creditele LEED?  

 
LEED funcționează pe baza unui sistem de credite, în cadrul căruia diferite aspecte privind designul, construcția, funcționarea și întreținerea unei clădiri vor obține credite pentru aceasta. Pe măsură ce aceste credite se adună, clădirea poate obține o certificare LEED la nivelul standard, argint, aur sau platină.

Diferite produse și servicii Tork vă pot ajuta să obțineți credite LEED pentru unitățile dumneavoastră. De exemplu, prin trecerea la hârtie certificată de terți puteți obține până la 2 credite LEED, pentru Curățare ecologică și Achiziționare preferabilă din punct de vedere ecologic. De asemenea, o clădire poate obține până la 5 credite pentru cerințele privind Inovația, de exemplu prin implementarea Tork EasyCube® sau prin instalarea Tork PeakServe®. 

 

Dacă vă încadrați în prezent în categoria Argint LEED cu 58 de credite LEED și treceți la șervețele și prosoape pentru mâini din hârtie Tork, certificate de terți, veți putea obține până la 2 credite, care vă vor aduce certificarea de Aur LEED. 

Contact

Obțineți credite LEED pentru unitatea dumneavoastră cu ajutorul produselor și serviciilor Tork

Referință

1Rezultatele medii ponderate obținute de doi clienți Tork EasyCube, măsurate pe durata a 158 de zile, înainte și după implementarea Tork EasyCube™