Smurfit-Kappa_800x500.jpg 


Accent pe productivitate și starea de bine a angajaților

O capacitate mai mare a toaletelor creează o experiență mai plăcută, crește standardele de igienă și elimină blocajele pentru a îmbunătăți fluxul de angajați. Este de asemenea o dovadă a grijii față de angajați, care sunt astfel mai motivați și mai productivi. Smurfit Kappa, unul dintre cei mai mari furnizori de ambalaje din hârtie la nivel mondial, a încercat Tork PeakServe pentru a vedea dacă îndeplinește nevoile unui număr de 100 de angajați care lucrează în trei schimburi. Citiți părerile membrilor echipei după ce au încercat acest dozator de prosoape care schimbă regulile jocului.


Tork PeakServe® a redus la jumătate timpul de realimentare pentru Smurfit Kappa

Smurfit Kappa este unul dintre cei mai mari furnizori de ambalaje din hârtie la nivel mondial, cu operațiuni în 21 de țări europene și 12 țări din America de Nord și America de Sud. Pentru a eficientiza cât mai mult procesul de curățenie la sediul său din Wetherby, Smurfit Kappa (Inspirepac) a fost de acord să încerce diferite produse Tork, inclusiv Tork PeakServe® și Tork rolă de hârtie igienică medie, fără tub.

Dozatoarele utilizate de Smurfit Kappa creșteau timpul de lucru al personalului de curățenie, nevoit să verifice permanent toaletele. Cu peste 100 de angajați care lucrează aici în 3 schimburi, personalul de curățenie găsea hârtie și tuburi de carton împrăștiate pe podea și trebuia să realimenteze dozatoarele în mod regulat. Era clar că era nevoie de o soluție care să poată fi aplicată pentru întregul sediu, adaptată nevoilor echipei de curățenie și programului de lucru. 

După o vizită la acest sediu, Tork a recomandat companiei Smurfit Kappa să utilizeze Sistemul de dozare continuă a prosoapelor pentru mâini Tork PeakServe și Sistemul Tork rolă de hârtie igienică medie, fără tub.

Tork PeakServe are o capacitate cu 250% mai mare decât un dozator standard de prosoape pentru mâini, îmbunătățind fluxul la toalete. Acest lucru reduce timpul petrecut la toaletă, ceea ce înseamnă mai mult timp pentru desfășurarea activității profesionale. Rezervele comprimate pot fi amplasate rapid și pot fi reîncărcate oricând, sunt ușor de depozitat și transportat, astfel încât personalul să se concentreze asupra curățării și nu asupra reîncărcării. Prosoapele pot fi luate întotdeauna cu ușurință datorită sistemului nostru patentat de dozare continuă a prosoapelor pentru mâini.

A fost recomandat sistemul Tork rolă de hârtie igienică medie, fără tub, acesta având mai puține ambalaje, reducând risipa și timpul de realimentare a dozatoarelor. Nu sunt tuburi sau ambalaje de aruncat. Hârtia este strâns înfășurată pentru a face rolele mai compacte, acestea putând fi utilizate un timp de până la 5 ori mai îndelungat decât rolele de hârtie igienică convenționale. Aceasta înseamnă mai multă hârtie, productivitate sporită și un produs mai durabil.

Alegând sistemul Tork rolă de hârtie igienică medie, fără tub, Smurfit Kappa își poate îndeplini obiectivele de sustenabilitate și permite personalului de curățenie să economisească timp pentru desfășurarea altor sarcini. Acum, personalul de curățenie trebuie să verifice toaletele la fiecare două zile, și nu de 2 sau 3 ori pe zi.