Royal Randwick Racecourse Rectangle.jpg

Sus pe cal

Hipodromul Royal Randwick este un hipodrom de clasă mondială din Sydney, Australia, vizitat de 52.000 de persoane în fiecare zi a carnavalului de cursă. Mulțimea este foarte variată, de la pariori avizi până la spectatori sociali, de la pasionați de modă până la familii, însă cu toții se află aici pentru a experimenta emoția și senzațiile oferite de cursele de primă clasă, în sunetul copitelor care trec ca o furtună spre linia de finiș.

Mulțimea începe să ajungă la ora 11 dimineața în Stakes Day și, în scurt timp, întregul spațiu este invadat de oameni guralivi, veseli, îmbrăcați pestriț, care iau cu asalt stalurile.
 
După ce, în 2013, s-au investit 150 milioane USD, Royal Randwick a devenit un centru de nivel mondial de spectacole și divertisment, pentru curse și evenimente. Deține un salon de evenimente de 1.000 de locuri, un bar și un restaurant la modă, 18 loje pentru corporații, șase apartamente pentru companii, ca să nu mai amintim de birourile administrației generale, spațiile de întâlnire pentru o varietate largă de oaspeți agitați, care un singur lucru în comun – pasiunea pentru cursele de cai.
 
Cu 52.000 de guri care cer de mâncare la fiecare reuniune, toate cele 17 bucătării ale hipodromului sunt în permanență ocupate – iar personalul bucătăriei Randwick are nevoie de produsele potrivite. Spre deosebire de alte centre sportive unde oaspeții vin și pleacă, pariorii de la Royal Randwick trebuie serviți în mod constant cu mâncare și băutură pe întreg parcursul unei zile de curse. Nu mai trebuie să specificăm că bucătăriile înregistrează o cerere imensă de comenzi de la miile de pariori care iau micul dejun, prânzul și cina în cursul unei zile. De asemenea, în zonele de servicii, eficiența este elementul cheie pentru a asigura hrănirea rapidă și eficientă a participanților, pentru ca aceștia să nu piardă cursele importante.
 
Povestea continuă în cele 40 de toalete ale hipodromului - care trebuie să facă față provocării a mii de pariori pasionați care vizitează facilitățile pe tot parcursul zilei. Toaletele nu trebuie doar să fie durabile și să facă față aprovizionării cu hârtie igienică, prosoape pentru mâini și săpun suficiente pentru miile de participanți - dar trebuie să și arate bine și să se încadreze în stilul arhitectonic caracteristic.
 
Per ansamblu, condițiile de lucru de la hipodromul Royal Randwick într-o zi obișnuită de curse sunt extrem de dificile – iar personalul face o treabă excelentă pentru a asigura accesul participanților la mâncare și toalete pe parcursul unei zile.

Totul merge bine, în special capacitatea sistemului pentru hârtie igienică Tork Elevation, care este imensă, necesitând o reaprovizionare mai rară.

Chris Wilson

Manager proiecte, Australian Turf Club