Hop-op-riitta-hynninen_800x500.jpg


Pregătite oricând pentru situații presante

Toaletele murdare și supraaglomerate reprezintă problema numărul 1 a oaspeților în locurile cu trafic mare. Dozatoarele de prosoape pentru mâini Tork PeakServe® sunt concepute pentru cele mai aglomerate toalete, creând o experiență plăcută pentru utilizatori. Astfel, oaspeții dumneavoastră au mai mult timp la dispoziție pentru a se bucura la maxim de locație, iar frustrarea personalului de curățenie este redusă. Citiți despre cum reușește Tork PeakServe să asigure suficiente prosoape pentru mâini - chiar și cu până la o mie de oaspeți pe zi - la parcul de aventuri interior HopLop plin de viață. 


Dozatoarele de prosoape pentru mâini Tork PeakServe utilizate la parcul de aventuri interior HopLop plin de viață

Un număr impresionant de 1,6 milioane de persoane vizitează anual parcurile de aventuri HopLop din Finlanda și, în fiecare zi, circa 200 de persoane vizitează toate cele 22 de locații ale parcului. În perioadele de vârf, cum ar fi în weekend-uri, un singur parc poate fi vizitat de o mie de persoane pe zi.

Între 2017 și 2018, toate parcurile HopLop au fost modernizate. În timpul procesului de modernizare, în fiecare locație au fost instalate dozatoare de prosoape pentru mâini Tork PeakServe® – special concepute pentru locuri cu un număr mare de vizitatori. „Pe lângă o zi plină de jocuri și distracție, clienții noștri se așteaptă ca locațiile HopLop să fie îngrijite și confortabile. Toaletele trebuie să fie curate și bine echipate cu stații de schimbare a scutecului, săpun și prosoape pentru mâini”, explică Riitta Hynninen, Director de Operațiuni la HopLop.


Timp economisit de personalul de curățenie cu Tork PeakServe® la parcul HopLop din Raisio

În 2018, HopLop a deschis cel mai mare parc al său din Finlanda. Situat în Raisio, parcul cu o suprafață de 4.200 metri pătrați este înțesat cu trasee de aventură prin junglă captivante și distractive, tobogane și trambuline, și include un labirint uriaș. Parcul a avut un număr mare de vizitatori de la deschidere,în special în weekend-uri, când își întâmpină oaspeții de dimineață până la ora închiderii. „Cu Tork PeakServe®, riscul de a rămâne fără prosoape pentru mâini este practic eliminat. Simpla realimentare a dozatoarelor în fiecare dimineață este suficientă pentru a asigura prosoape pentru toată ziua, chiar și în cele mai aglomerate zile”, afirmă Kaisa Niemi, administratorul parcului HopLop din Raisio.

„Dozatoarele Tork PeakServe® pe care le utilizăm nu rămân brusc fără hârtie, și, în plus, au un aspect elegant. Și personalul nostru de curățenie consideră că dozatoarele sunt ușor de realimentat”. Dozatorul de prosoape pentru mâini Tork PeakServe® este conceput pentru toalete aglomerate, unde se dorește un flux uniform de prosoape pentru utilizatori. Într-un dozator încap peste 2000 de prosoape, acesta putând fi realimentat rapid cu pachetele de rezerve comprimate. Deoarece dozatorul furnizează câte un singur prosop, prosoapele durează mai mult și podelele rămân curate. Cu dozatorul Tork PeakServe®, personalul se poate concentra pe curățenie, nu pe realimentarea dozatoarelor de prosoape pentru mâini. Niemi a observat că Tork PeakServe® scurtează timpul necesar pentru curățarea toaletelor. „Fără Tork PeakServe®, dozatoarele obișnuite de prosoape pentru mâini ar trebui realimentate la diferite perioade de timp în zilele aglomerate, când personalul este deja grăbit. Deoarece dozatoarele nu rămân fără prosoape pentru mâini, toaletele oferă o calitate ridicată a serviciilor”.

Cu Tork PeakServe, riscul de a rămâne fără prosoape pentru mâini este practic eliminat. Simpla realimentare a dozatoarelor în fiecare dimineață este suficientă pentru a asigura prosoape pentru toată ziua, chiar și în cele mai aglomerate zile.
Kaisa Niemi, Administratorul parcului HopLop din Raisio