Tork Workflow

Tork Workflow

Prioritizați eficiența & atingeți-vă obiectivele

În mediile industriale, precum spațiile de producție, 9 din 10 angajați consideră că instrumentele de calitate precum produsele de ștergere și curățare sporesc productivitatea, chiar și entuziasmul* la locul de muncă. Cu toate acestea, pentru organizațiile care folosesc orice formă de lavete, depozitarea și amplasarea incomodă, în altă parte decât punctul de utilizare, pot perturba eficiența operațională prin deplasări și inventar inutile și consum excesiv.

 

Permiteți-ne să vă arătăm de ce tranziția la produsele Tork vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă transformați unitatea într-una mai sigură, mai eficientă.  Tork Workflow se concentrează pe patru puncte prioritare:


  • Productivitate
  • Deșeuri
  • Nivelul de satisfacție al angajaților și al clienților
  • Mediu înconjurător, Sănătate și Siguranță

Asigurarea unui spațiu de lucru eficient - conform Lean și 5S.

 

Conștientizați domeniul destinat îmbunătățirii: producția

Tork Workflow este un serviciu auxiliar care vă oferă oportunitatea de a evalua eficiența întreținerii și a stației de lucru cu ajutorul unuia dintre experții noștri din teren. Sesiunea de 60 de minute, fie virtuală sau față în față, oferă o analiză aprofundată a operațiunilor unității dumneavoastră și recomandări bazate pe principiile celor 5 S despre cum să vă atingeți obiectivele, să vă sporiți eficiența la locul de muncă și să reduceți costurile. De asemenea, raportul Workflow include și o perioadă de testare gratuită a produselor Tork, cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastră specifice.


  • Serviciu gratuit
  • Nu este necesară achiziția
  • Testare gratuită disponibilă în urma evaluării noastre

Referințe

*Sondaj Tork pentru evaluarea satisfacției angajaților din spațiul de producție, realizat în octombrie 2018.