Încă folosiți uscătoare cu jet de aer?

Încă folosiți uscătoare cu jet de aer?

Aproape 7 din 10 utilizatorii care au participat la sondaj și-ar dori ca mai multe unități să ofere prosoape pentru mâini din hârtie ca alternativă la uscătoarele cu aer*. Faceți alegerea inteligentă și treceți astăzi la prosoapele pentru mâini din hârtie Tork.

Prosoapele pentru mâini din hârtie servesc pentru mai multe scopuri

Imagine verde și albastră care prezintă mesajul conform căruia uscătoarele cu jet de aer împrăștie cu până la de 10x mai multe bacterii

Uscătoarele cu jet de aer împrăștie cu până la de 10x mai multe bacterii**

Prin comparație cu prosoapele pentru mâini din hârtie, uscătoarele cu jet de aer produc mai mulți stropi de apă în aer***, sporind riscul de răspândire a bacteriilor. Prosoapele din hârtie sunt metoda cea mai igienică pentru uscarea mâinilor, fiind aşadar recomandate în mediile în care este foarte importantă igiena****. Asigurați-vă că vizitatorii dumneavoastră se simt în siguranță - treceți la soluțiile Tork care includ prosoape pentru mâini din hârtie, alegerea inteligentă.

Descărcați instrumentele care vă ajută să creșteți nivelul de igienă din unitatea dumneavoastră:

Referințe

2021 Sondaj realizat de United Minds în colaborare cu CINT în Martie 2021. Sondajul a acoperit 7 piețe: China, Franța, Germania, Spania, Suedia, Marea Britanie și SUA, cu un total de 7063 de respondenți (medie globală).
*** Best et al, Journal of Hospital Infection, 2014 
*** Margas E. et al, J Applied Microbiol, 2013
**** Huang, C Mayo Clinic, 2011