Instrumente care să vă ajute să îmbunătăți igiena mâinilor și curățarea suprafețelor

Această pandemie este o criză globală și este esențial ca instituțiile medicale să aibă prioritate atunci când vine vorba de aprovizionarea cu dezinfectanți pentru mâini. Dar, atât timp cât aveți acces la apă și săpun, spălarea mâinilor este opțiunea preferată pentru a vă menține sănătos și cu mâinile curate.

Spălarea mâinilor vs. dezinfectant pentru mâini

Mâinile în permanență curate reprezintă cea mai simplă modalitate de a reduce riscul de contaminare, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru binele altor persoane. În general, atât spălarea obișnuită a mâinilor, cât și utilizarea dezinfectantului pentru mâini, când sunt realizate corect, sunt extrem de eficiente în eliminarea majorității microbilor și agenților patogeni. Cu toate acestea, din cauza pandemiei actuale de COVID-19, sectorul medical suferă la nivel global de o lipsă a dezinfectanților pentru mâini. 

Igiena mâinilor este unul dintre cele mai bune instrumente pe care le avem pentru a preveni răspândirea infecției. Urmăriți videoclipul pentru a o asculta pe Carolyn Berland, doctor, care împărtășește cinci sfaturi despre cum să vă spălați corect pe mâini pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe persoanele dragi.

Cum puteți reduce riscul de infectare

Deși COVID-19 este un virus nou, s-a confirmat că virusul intră în corp prin ochi, nas și/sau gură, iar pentru a reduce riscul de infectare:

Descărcați kiturile de instrumente Tork În siguranță la locul de muncă

Diferite activități au diferite necesități în materie de igienă. Descărcați de mai jos kiturile de instrumente Tork În siguranță la locul de muncă, care vă pot ajuta să creați un mediu de lucru mai sigur pentru angajații dumneavoastră.