Minimizați impactul carbonului

Minimizați impactul carbonului

Începând cu luna mai 2023, oferim 27 de dozatoare Tork existente în Europa (cu excepția Franței) cu certificare privind neutralitatea din punct de vedere al amprentei de carbon*.

Emisiile de carbon pentru aceste dozatoare sunt reduse și compensate de-a lungul întregului ciclu de viață** – de la materii prime până la finalul duratei de viață. 

O femeie se spală pe mâini și o altă femeie folosește un dozator de prosoape de hârtie

Aflați mai multe despre dozatoarele Tork neutre din punct de vedere al amprentei de carbon

Urmăriți videoclipul.

Maximizați igiena, minimizați impactul carbonului

solar-panels-800x500.jpg


Emisii de carbon reduse și compensate 

Toate dozatoarele Tork neutre din punct de vedere al amprentei de carbon sunt produse folosind energie electrică regenerabilă certificată. Pentru a atinge neutralitatea din punct de vedere al amprentei de carbon, emisiile de carbon rămase au fost compensate prin investiții în proiecte climatice în colaborare cu organizația verificată ClimatePartner.

Compensare semnificativă a emisiilor de carbon 

Pentru compensare, Tork cooperează cu ClimatePartner, membru al Alianței internaționale pentru reducerea carbonului și compensare. Acceptă doar proiecte cu standarde de încredere, cum ar fi Verified Carbon Standard (VCS), Gold Standard și Clean Development Mechanism (CDM). www.climatepartner.com


solar-panels-800x500.jpg

Descărcări

solar-panels-800x500.jpg

Proiecte climatice pentru oameni și planetă

Emisiile de carbon sunt compensate prin proiecte certificate și monitorizate în mod regulat. De la furnizarea apei potabile curate în Cambodgia până la protejarea pădurilor din Indonezia. Și investiții în sobe de gătit ce economisesc energie în India, combinate cu recuperarea materialului plastic*** de-a lungul plajelor.

Gestionare sustenabilă a igienei

Produsele și serviciile Tork ajută la reducerea impactului asupra oamenilor și asupra planetei. Ne concentrăm pe subiecte cheie care sunt importante pentru noi, afacerea dumneavoastră și clienții dumneavoastră. De la fibre certificate, la ambalaje regenerabile și scheme de reciclare cum ar fi Tork PaperCircle®. De asemenea, ne concentrăm asupra oanenilor, oferind igienă accesibilă și ușor de utilizat pentru toți.


Domeniile noastre de interes în materie de sustenabilitate: starea de bine, materiale și ambalaje, utilizare și deșeuri precum și carbon

solar-panels-800x500.jpg

Referințe

* Reducere prin energie electrică regenerabilă certificată și compensare prin proiecte climatice
** Excluzând rezervele
*** Nu compensează emisiile de carbon