Instruire privind igiena mâinilor

Instruire privind igiena mâinilor

Igiena adecvată a mâinilor este considerată singura și cea mai importantă metodă de prevenire și controlare a infecțiilor din instituțiile medicale. Bazată pe cele 5 momente ale Organizației Mondiale a Sănătății pentru igiena mâinilor, soluția noastră de instruire vă oferă, pentru dumneavoastră și personalul dumneavoastră, instruire și posibilitatea de a vă îmbunătăți capacitatea de gestionare a fiecăruia dintre aceste momente critice - în realitatea virtuală.
Healthcare segment

Îmbunătățiți-vă igiena mâinilor în realitatea virtuală

Instruire și educație pentru mâini curate RV Tork este un joc amuzant și interactiv, creat special pentru a face instruirea cu privire la igiena mâinilor mult mai interesantă și antrenantă. Intrați în rolul unei asistente medicale sau al unui medic, puneți-vă casca RV și pregătiți-vă să începeți programul în secția virtuală. Într-o serie de situații concrete de viață, veți avea șansa să aplicați fiecare dintre cele 5 momente ale OMS pentru igiena mâinilor, utilizând propriile mâini. Nu ați respectat întocmai regulamentele OMS? Încercați din nou și în curând veți avea standarde excelente de igienă a mâinilor - atât în lumea virtuală, cât și în cea reală.

VR-glasses_800x200.jpg  


Descărcați aplicația

Pentru a putea începe, aveți nevoie de un smartphone compatibil cu tehnologia VR, o cască VR cu telecomandă sau produs un echivalent pentru controlul jocului și aplicația de instruire VR Tork. Această aplicație este disponibilă în AppStore și Google Play. 
Pentru telefoanele iPhone/iOS recomandăm: Casca VR Merge (nu este nevoie de o telecomandă pentru această cască; trebuie doar să apăsați pe cască pentru a porni jocul); https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
Pentru telefoanele cu Android: Puteți alege dintr-o gamă variată de căști VR în funcție de telefonul pe care îl dețineți. Sunt bune toate căștile, de la cele din carton, până la versiunile mai scumpe. Important: Vă rugăm să rețineți că aveți nevoie de o telecomandă Bluetooth pentru a controla jocul. 
 
Cum să descărcați
 
 • Asigurați-vă că ochelarii VR sunt compatibili cu smartphone-ul dumneavoastră
 • Descărcați aplicația din AppStore sau GooglePlay
 • Conectați telecomanda la telefonul dumneavoastră prin Bluetooth
 • Deschideți aplicația și integrați smartphone-ul în ochelarii VR
 • Reglați și calibrați
 • Pășiți în lumea noastră virtuală și alegeți rolul de asistent/ă sau medic
Healthcare segment

Realitate virtuală pentru o învățare aprofundată

Realitatea virtuală nu numai că face învățarea mai amuzantă și antrenantă, dar este și extrem de eficientă în schimbarea comportamentală. Conform cercetărilor, oamenii își aduc aminte doar 10% din ceea ce citesc, 20% din ceea ce aud și 30% din ceea ce văd. Cu toate acestea, prin executarea sau simularea unei acțiuni ne aducem aminte în proporție de 90%.
Healthcare segment

Instruire bazată pe cercetări recente

Instruirea RV Tork se bazează pe regulamentele OMS privind igiena mâinilor în instituțiile medicale. Pentru a crea un instrument eficient de schimbare comportamentală și de îmbunătățire a respectării igienei mâinilor, am dezvoltat jocul în strânsă colaborare cu specialiști în științe comportamentale și alți experți de la spitalele universitare.

vr-training-icon-800x500.jpg

Știați că?

 • 1 din 4 cadre medicale nu are siguranța că igienizarea mâinilor respectă întocmai instrucțiunile.
 • 8 din 10 cadre medicale și-ar dori să primească o instruire mai bună cu privire la igiena mâinilor.
 • Instruirea actuală este considerată prea teoretică, plictisitoare și neinteractivă.
 • 1 din 2 cadre medicale își dorește ca instruirea privind igiena mâinilor să se bazeze pe fapte reale și cercetări recente.
 • Aproape 1 din 5 cadre medicale spune că este foarte important ca instruirea să fie interactivă, amuzantă și antrenantă