Instruire privind igiena mâinilor

Instruire privind igiena mâinilor

Bazată pe cele 4 momente ale OMS (Organizația Mondială a Sănătății) pentru igiena mâinilor în casele rezidențiale, soluția noastră de instruire vă oferă, pentru dumneavoastră și personalul dumneavoastră, instruire și posibilitatea de a vă îmbunătăți capacitatea de gestionare a acestor momente critice - în realitatea virtuală.
Asistente testând ochelari RV

Îmbunătățiți-vă igiena mâinilor în realitatea virtuală

Puneți-vă casca RV și pregătiți-vă să începeți programul în centrul de îngrijire virtual. Într-o serie de situații din viața reală, puteți să exersați cele 4 momente ale OMS pentru igiena mâinilor pentru locuințe rezidențiale.

VR-glasses_800x200.jpg  


Descărcați aplicația 

Pentru a putea începe, aveți nevoie de un smartphone compatibil cu tehnologia RV, o cască RV cu telecomandă sau un produs echivalent pentru controlul jocului și aplicația de instruire RV Tork pentru centre de îngrijire. Această aplicație este disponibilă în AppStore, Google Play și Oculus Store.
Pentru telefoanele iPhone/iOS recomandăm: Casca Merge VR (nu este nevoie de telecomandă pentru această cască, veți face clic pe cască pentru a conduce jocul); https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE​
Pentru telefoanele cu Android: Puteți alege dintr-o gamă variată de căști VR în funcție de telefonul pe care îl dețineți. Totul din carton
 
Cum să descărcați:
 
  • Asigurați-vă că ochelarii RV sunt compatibili cu smartphone-ul dumneavoastră
  • Descărcați aplicația din AppStore sau GooglePlay
  • Conectați telecomanda la telefonul dumneavoastră prin Bluetooth
  • Deschideți aplicația și integrați smartphone-ul în ochelarii RV
  • Reglați și calibrați
  • Pășiți în lumea noastră virtuală 
Asistente într-o ședință

Realitate virtuală pentru o învățare aprofundată

Realitatea virtuală nu numai că face învățarea mai amuzantă și antrenantă, dar este și extrem de eficientă în schimbarea comportamentală. Conform cercetărilor, prin executarea sau simularea unei acțiuni ne aducem aminte în proporție de 90%.

Instruire bazată pe cercetări recente

Instruirea mâini curate Tork RV pentru casele de îngrijire se bazează pe recomandările OMS pentru igiena mâinilor în casele rezidențiale. Pentru a crea un instrument eficient de schimbare comportamentală și de îmbunătățire a respectării igienei mâinilor, am dezvoltat instruirea în strânsă colaborare cu centre de îngrijire, specialiști în științe comportamentale și alți experți.