Asigurați o igienă adecvată cu Instruirea și cursul educațional Tork

Asigurați o igienă adecvată cu Instruirea și cursul educațional Tork

Învățați cum să curățați camera unui pacient într-un mod adecvat cu Instruirea Interactivă.

Instructaj interactiv pentru spitale curate Tork

Instructajul Interactiv Tork pentru Spitale Curate este instrumentul nostru online interactiv, conceput pentru a face procesul de instruire pentru curățarea camerelor pacienților antrenant și eficient. Exercițiile vă asigură că personalul de curățenie își îndeplinește sarcinile conform recomandărilor și își testează abilitățile. 


Despre instructajul Interactiv Tork pentru Spitale Curate:

Învățați personalul pașii corecți privind modul de curățare a camerei unui pacient. Puteți personaliza propria versiune în conformitate cu recomandările spitalului sau regulamentele naționale. Accesați versiunea personalizată alegând Setări Avansate din meniul din colțul din dreapta sus. Alegeți o denumire pentru versiunea dumneavoastră. Utilizați funcția tragere și plasare pentru a edita pașii și sarcinile instructajului. Salvați instructajul și partajați-l personalului dumneavoastră. 


  • Include curățarea secrețiilor și curățarea zilnică a unei camere ocupate
  • Efectuați instructajul și testați-vă cunoștințele cu privire la suprafețele atinse frecvent
  • Furnizează sfaturi & trucuri privind strategiile de curățare
  • Disponibil în multiple limbi
 
 
 

 

Disponibil ca instructaj standard și personalizat cu recomandări în mai multe limbi. Un computer sau laptop vă oferă experiența optimă de utilizare.


Doriți să aflați mai multe despre cum să vă instruiți personalul cu privire la combaterea agenților patogeni și care sunt factorii cheie pentru curățarea cu succes a suprafețelor? Și să primiți sfaturi despre cum să vă instruiți personalul folosind Instructajul Interactiv Tork pentru Spitale? Descărcați prezentarea pentru Instruirea-instructorului. 

Testați-vă cunoștințele și descărcați-vă diploma