Echipat pentru îmbunătățire

Echipat pentru îmbunătățire

Un ghid pentru îmbunătățirea productivității.

Cum să îmbunătățiți productivitatea prin întreținerea preventivă în spațiul de producție

Ultimul lucru pe care vi-l doriți în industria de producție este timpul de inactivitate. Îmbunătățirile mici, dar constante pot avea un efect semnificativ asupra calității, costurilor și livrării. 


Operatorii de mașini lucrează de obicei în apropierea zonelor unde apar probleme sau obstacole. Aceștia au un rol important în prevenirea și îmbunătățirea productivității din cadrul afacerii. Prin implementarea întreținerii autonome și preventive, pot fi descoperite defecțiuni și evitate accidentele și întreruperile. 

Un ghid pentru îmbunătățirea productivității

Jonas Svanäng, consultant în îmbunătățirea continuă și gestionarea kaizen, oferă recomandări și informații pentru creșterea productivității instalațiilor și a mașinilor în ghidul Echipat pentru îmbunătățire™ - un ghid pentru îmbunătățirea productivității.

Cum să reușiți cu o curățare autonomă

Pentru a implementa întreținerea preventivă și curățarea autonomă în cadrul operațiunilor dumneavoastră, trebuie să dotați fiecare stație de lucru cu echipamente de curățare. Ustensilele de curățare aflate în apropiere le oferă operatorilor de mașini mijloacele de a efectua o curățare autonomă. Acest lucru facilitează efectuarea regulată a curățării. De asemenea, este mai eficient pentru operatori decât să plece să găsească produse. Tork vă poate ajuta cu soluții inteligente și inovatoare și vă poate asigura că sunteți echipat pentru a vă îmbunătăți. 

Recomandări produs

Referințe

Cercetare operator mașini Tork, efectuată de Psyma (Iulie 2019)
**  Echipat pentru îmbunătățire™ (2020)