Patru oameni care lucrează în bucătăria unui restaurant

Identificați hoții de timp și optimizați eficiența restaurantului

Lucrul într-un restaurant are un ritm alert și antrenant, dar care poate deveni rapid stresant. Gestionarea presiunilor zilnice și asigurarea serviciilor de calitate pentru clienți pot deveni o provocare. Dacă sunteți managerul unui restaurant, dumneavoastră și angajații dumneavoastră vă confruntați cu provocări legate de timp, în fiecare zi. Timpul înseamnă bani, iar hoții de timp se ascund peste tot. 

 

Ce este un hoț de timp? Un hoț de timp este ceva ce consumă mult timp și are un impact negativ asupra productivității. Prin eliminarea hoților de timp din operațiunile dumneavoastră, puteți îmbunătăți eficiența și reduce presiunea asupra angajaților. În acest scop trebuie să găsiți, să identificați și apoi să eliminați hoții de timp din operațiunile angajaților dumneavoastră.


Citiți mai multe despre hoții de timp des întâlniți în restaurante și modul în care îi puteți elimina.

TimeThieves_800x500.jpg  


Hoții de timp des întâlniți în restaurante și modul în care îi puteți elimina

Există câțiva hoți de timp des întâlniți și pe care clienții noștri îi menționează în operațiunilor lor zilnice, care pot fi evitați cu ușurință. Puteți recunoaște unul sau mai mulți dintre aceștia când vă analizați propriul restaurant.

Recomandări produs