Șase studenți care vorbesc într-o sală de curs

Experiența studenților și sustenabilitatea în campus

Așteptările studenților cu privire la mediul campusului ridică cerințe ridicate în ceea ce privește gestionarea unităților. În articolele de mai jos puteți citi mai multe despre sustenabilitate și experiența studenților. 

 

Cerințele și așteptările privind igiena în unitățile cu trafic intens, cum ar fi universitățile, sunt în creștere. Studenții își doresc și se așteaptă să aibă o zonă curată, sănătoasă și funcțională în care să studieze, să lucreze și să socializeze. Experiența lor cu privire la atractivitatea campusului este afectată de curățenia și standardele colegiului și mediului universitar în general, și în special ale toaletelor. Majoritatea studenților susțin că o experiență necorespunzătoare la toaletă le afectează negativ opinia generală despre școală.*


Capătă, de asemenea, importanță subiectul sustenabilității în universități. De fapt, un studiu a arătat că 94% dintre potențialii studenți internaționali consideră că universitățile ar putea face mai mult pentru a fi sustenabile din punct de vedere ecologic.* Acest lucru înseamnă că inițiativele privind sustenabilitatea în mediul campusului sunt mai importante astăzi decât niciodată. 


Așteptările studenților în ceea ce privește igiena și sustenabilitatea ridică cerințe ridicate în materie de management al unităților. Campusurile sunt zone vaste cu trafic ridicat și fluctuant, care sunt întreținute și deservite cu dificultate. Pentru a fi la înălțimea acestor cerințe sporite privind igiena, curățenia și responsabilitatea față de mediu, trebuie să vă îmbunătățiți în mod constant eficiența operațională. Este mai important să faceți mai mult cu mai puțin sau cu aceleași elemente - ceea ce înseamnă că este vital să găsiți soluții care să asigure economii de timp și efort pentru personalul dumneavoastră. 


3 recomandări privind modul de îmbunătățire a curățeniei și sustenabilității în toaletele studenților.

Studiile arată că

tork_highereducation_student_800x500.jpg  


3 recomandări privind modul de îmbunătățire a curățeniei și sustenabilității în toaletele studenților

Igiena deficitară la toaletă afectează impresia generală a studenților despre campus. Vreți să le îndepliniți așteptările? Aveți grijă să nu existe deșeuri sau hârtie pe podea, să fie curățate suprafețele și să fie întotdeauna completate săpunul și prosoapele pentru mâini. Pentru a menține proaspătă și curată o unitate complexă și a contribui la o experiență pozitivă a studenților, vă prezentăm câțiva factori care vor avea un impact semnificativ:
Tork PeakServe încastrat
Sfaturi #1

Igienă și capacitate mare

Când prosoapele pentru mâini din hârtie se epuizează, aceasta afectează negativ experiența în toaletă. În afară de inconvenient, acest lucru afectează și igiena mâinilor, ceea ce la rândul său mărește riscul de contaminare. Asigurați-vă că dozatoarele pot stoca suficiente prosoape pentru mâini de hârtie pentru a face față perioadelor de examene, pauze și evenimente sociale.
Prosoape din hârtie Tork PeakServe
Sfaturi #2

Reduceți la minim cantitatea de deșeuri

Reducerea utilizării prosoapelor de hârtie este avantajoasă din multe motive. În afară de aspectele de reducere a costurilor, are un impact semnificativ asupra mediului. Consumul mai mic de prosoape influențează numărul de goliri ale coșului. Cu soluțiile de reducere a deșeurilor, cum ar fi dozare bucată cu bucată a prosoapelor pentru mâini din hârtie, puteți să îmbunătățiți atât experiența în materie de curățenie, cât și sustenabilitatea pentru studenți.
Tork SmartOne
Sfaturi #3

Accelerați fluxurile și eliberați timp

Îmbunătățiți experiența studenților prin reducerea timpului pe care trebuie să-l petreacă în toalete. Ajutați-i să nu stea la rând, atât atunci când trebuie să folosească toaleta, cât și când așteaptă să-și usuce mâinile. Îmbunătățiți fluxul cu dozatoare care asigură reducerea timpului și a cantității de deșeuri, care nu se epuizează la fel de des și nu umplu coșurile la fel de repede. Ce alt avantaj mai aduce acest produs? Personalul de curățenie nu trebuie să viziteze toaletele la fel de des și să blocheze zonele.

Sistemul de prosoape pentru mâini Tork PeakServe Continuous

Tork PeakServe® oferă cea mai mare capacitate de prosoape pentru mâini de pe piață, cu dozatoare ce pot fi realimentate în orice moment, ajutându-vă să evitați epuizarea prosoapelor și să economisiți timp pentru activitățile de curățenie. Distribuirea mai rapidă accelerează fluxul în toaletă, în timp ce rezervele compacte asigură economii de spațiu. Acum adăugăm Tork PeakServe Mini pentru spații mai mici și adaptoare încastrate Tork PeakServe pentru dulapuri, astfel încât să puteți deservi întreaga unitate cu același sistem, folosind o singură reumplere.
 
Vreți să fiți pregătiți pentru acele momente critice cu Tork PeakServe? Înscrieți-vă pentru o perioadă de probă gratuită

Recomandări produs