Un membru al personalului de curățenie spălând geamurile

Importanța unui mediu de lucru curat pentru bunăstarea angajaților

Birourile curate și igienizate sunt cheia unui nivel ridicat de satisfacție a angajaților. În articolele de mai jos, puteți citi despre îmbunătățirea experienței la locul de muncă prin optimizarea operațiunilor dumneavoastră de curățenie. Și cum puteți obține acest lucru folosind resursele pe care le dețineți deja, dar cu ajutorul noii tehnologii. 

 

În calitate de manager al unității, doriți să asigurați o experiență excepțională fără reclamații. Dar păstrarea controlului este grea și îmbunătățirea operațiunilor sub presiunea constantă a costurilor este și mai dificilă. Un mediu de muncă curat și sănătos este esențial pentru satisfacția, bunăstarea și productivitatea angajaților și poate ajuta la atragerea și păstrarea angajaților talentați. 


Studiile au indicat faptul că 72% dintre angajați nu se gândesc să recomande celor care își caută un loc de muncă o companie cu o igienă precară la birou, în timp ce pentru 70% dintre aceștia igiena precară le-a afectat satisfacția generală la locul de muncă*. Cu alte cuvinte, mediul de muncă influențează satisfacția generală a angajaților, iar igiena joacă un rol decisiv aici. Cercetările arată, de asemenea, că reclamațiile cu privire la toalete sunt cele mai frecvente. De aceea, este esențial să asigurați o calitate înaltă și constantă a procesului de curățenie. În special în prezent, când igiena este o prioritate de top.


Spațiul de lucru este în continuă evoluție și se îndreaptă către designuri mai flexibile și bazate pe activități. Acest lucru afectează modul în care angajații navighează interiorul biroului și este o sarcină exigentă pentru a asigura o calitate constantă de curățare în acest tip de mediu dinamic. Păstrarea controlului asupra tuturor aspectelor biroului și abordarea unei operări proactive, în locul uneia reactive este o provocare.


Pentru a menține constant un loc de muncă sănătos și curat pentru angajații dumneavoastră, aveți nevoie de moduri noi și mai inteligente de lucru. Prin soluțiile inovatoare și funcționale, de mare capacitate, combinate cu curățenia bazată pe date, puteți crește eficiența, economisi timp și îmbunătăți mediul de lucru pentru personalul de curățenie, pentru angajații de la birou și pentru dumneavoastră. Vă va oferi un sentiment de control, dar și liniște sufletească.


Aflați mai multe despre modul în care datele în timp real vă pot ajuta să obțineți o calitate ridicată și constantă a curățeniei. 


Citiți mai multe despre acest lucru aici

 

 

tork_datadrivencleaning_male_cleaner_tablet_800x500.jpg   


Utilizați curățarea bazată pe date pentru a îmbunătăți calitatea de curățare, igiena și eficiența operațională 

Odată cu apariția pandemiei, persoanele manifestă o nevoie puternică de a simți în siguranță la locul de muncă. De fapt, 71% dintre angajați se așteaptă ca angajatorul să ofere runde suplimentare de curățenie pentru a asigura igiena****. Iar odată cerințe mai stricte privind calitatea și igiena curățării, apare o nevoie mai mare de eficiență maximă și resurse de curățare. Tranziția la curățarea bazată pe date vă poate ajuta să vă îndepliniți obiectivele. 
 
Asigurați un nivel ridicat de calitate și reduceți numărul de plângeri
Din ce în ce mai mulți manageri de unități recunosc că soluțiile digitale îi pot ajuta să asigure o calitate ridicată a curățării, ceea ce este complet corect. De fapt, s-a demonstrat că curățarea bazată pe date generează o satisfacție a clienților cu până la 30% mai mare*****. Face acest lucru prin creșterea eficienței operaționale și prin motivarea personalului de curățare să optimizeze resursele și să creeze un mediu sigur. 
 
Utilizați timpul în mod eficient
De aceea, multe companii cu o abordare avangardistă au ales să utilizeze Curățarea Tork Vision – cea mai importantă soluție de gestionare a facilităților din lume. Această soluție oferă personalului de curățenie acces la date în timp real de pe tablete sau smartphone-uri, astfel încât aceștia să poată lucra proactiv și să aibă tendința de a rezolva problemele înainte de a ajunge la reclamații.
 
Îmbunătățiți calitatea și eficiența
Pe lângă faptul că ajută personalul de curățenie exact la locul și momentul potrivit, rămâneți cu un pas înainte în orice moment și depășiți așteptările de igienă chiar și la locurile de muncă dinamice și exigente, le permite, de asemenea, să ofere un nivel mai ridicat de calitate a curățării cu mai puțin efort. Acest lucru ajută la reducerea reclamațiilor și vă permite să gestionați și să optimizați mai bine operațiunile, să rămâneți în control și să vă bucurați de liniște sufletească. 
 
Promovați sustenabilitatea și bunăstarea
Curățarea Tork Vision contribuie, de asemenea, la sustenabilitate prin mai puține deșeuri, realimentând doar ceea ce este necesar, atunci când este necesar. Mai mult, acest nou mod de lucru ajută la reducerea stresului și crește motivația, deoarece personalul știe că fiecare sarcină contează. 

Doriți să aflați mai multe despre Curățarea Tork Vision?

Puteți citi mai multe, aici.
„Curățarea bazată pe date ne anunță când dozatoarele sunt aproape goale, astfel încât să nu ne confruntăm cu surprize neașteptate. Noi luăm decizii bazate pe fapte, nu sentimente.”
Sander Borggreve, Manager unitate - WTC Amsterdam

Valoarea Curățării Tork Vision

Recomandări produs

Referințe

*Sondaj CEBR
** Cartea Albă Tork despre igienă 2018
*** Valori colectate de la aprox. 13.000 de dozatoare conectate în perioada iunie-decembrie 2019, pe baza timpului per lună în care un dozator este gol în raport cu timpul total per lună.
****Studiu de cercetare 2020 realizat de Kantar, comandat de Essity. 
*****Măsurarea satisfacției oaspeților în două toalete cu Curățare Tork Vision și două toalete întreținute și echipate convențional, în cadrul expoziției ISSA/Interclean din mai 2016. 
 
Notă: Curățarea Tork Vision era cunoscută anterior sub denumirea de Tork EasyCube®.