Toaletă

Toaletă

Pachetul de igienă Tork Office™ vă ajută să sporiți starea de bine de la locul de muncă în fiecare zonă a unității dumneavoastră, inclusiv în toalete. Rezervați consultanță în materie de igienă pentru a contribui la identificarea soluției optime pentru dumneavoastră.

Produse și servicii pentru toaletele dumneavoastră

Asigurarea calității și disponibilității produselor de igienă în toaletele dumneavoastră a fost considerată drept o caracteristică importantă. Acum este absolut esențială. Indisponibilitatea produselor nu mai este acceptată.


Pachetul de igienă Tork Office îmbunătățește eficiența curățării, oferind soluții de igienă de mare capacitate, care necesită mai puține controale și sunt ușor de deservit pentru personalul dumneavoastră. Timpul economisit poate fi folosit pentru a îmbunătăți calitatea curățării în alte părți ale unității dumneavoastră. Pachetul include și Tork PaperCircle, primul serviciu de reciclare din lume a prosoapelor pentru mâini din hârtie. Acesta ajută la circularitatea afacerii dumneavoastră prin reintroducerea în buclă a prosoapelor pentru mâini din hârtie folosite sub forma unor produse noi din hârtie. 

 

Rezervați consultanță în materie de igienă

Identificați oportunitățile de îmbunătățire a igienei și primiți recomandări clare pentru biroul dumneavoastră.

Referințe

1. Pe baza unei evaluări a ciclului de viață pentru Europa, unde procesele evitate au fost luate în considerare, realizate de Essity și verificate de IVL, Swedish Environmental Research Institute Ltd, 2017