Birouri și zone pentru reuniuni

Birouri și zone pentru reuniuni

Pachetul de igienă Tork Office™ vă ajută să sporiți starea de bine de la locul de muncă în fiecare zonă a unității dumneavoastră, inclusiv în birouri și zonele pentru reuniuni. Rezervați consultanță în materie de igienă pentru a contribui la identificarea soluției optime pentru dumneavoastră.

Produse și servicii pentru birourile și zonele dumneavoastră pentru reuniuni

Pentru a asigura un mediu de lucru sănătos, trebuie să dotați toate zonele din unitatea dumneavoastră în vederea promovării igienei și a bunăstării angajaților. Oferind soluții de igienă ușor accesibile, de la intrare și în cadrul întregii clădiri, promovați igiena și în același timp vă demonstrați angajamentul pentru menținerea în siguranță a angajaților și vizitatorilor.


Pachetul de igienă Tork Office include soluții de igienă începând de la recepție și în cadrul tuturor birourilor și zonelor dumneavoastră comune, cum ar fi sălile pentru reuniuni. Produsele inovatoare și concepute în mod corespunzător fac igiena ușor accesibilă și ajută la promovarea bunelor practici în materie de igienă. 

 

 

Rezervați consultanță în materie de igienă

Identificați oportunitățile de îmbunătățire a igienei și primiți recomandări clare pentru biroul dumneavoastră.

Referințe

*Utilizați produsele biocide în siguranță. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.