Întreaga clădire de birouri

Întreaga clădire de birouri

Pachetul de igienă Tork Office™ vă ajută să sporiți starea de bine la locul de muncă în întreaga clădire de birouri. Rezervați consultanță în materie de igienă pentru a contribui la identificarea soluției optime pentru dumneavoastră.

Produse și servicii pentru întreaga dumneavoastră clădire de birouri

Vreți să oferți un mediu de lucru sănătos în toate zonele biroului? Pachetul de igienă Tork Office oferă o gamă de soluții practice care vă ajută să îmbunătățiți igiena birourilor în întreaga dumneavoastră unitate. Pentru personalul de curățenie, acesta include spray-uri dezinfectante pentru suprafețe, lavete de curățare reutilizabile și dozatoare portabile pentru hârtie de șters.


Pachetul de igienă Tork Office include, de asemenea, Tork Vision Cleaning – cea mai importantă soluție de management al facilităților din lume pentru curățenie pe bază de date. Datele în timp real permit personalului dumneavoasră de curățenie să își folosească timpul exact în momentul și în locul în care este cel mai necesar. Aceasta este cea mai bună soluție pentru a garanta un nivel mai înalt de calitate a curățeniei și igienei, fără a compromite eficiența. 

 
 

 

Rezervați consultanță în materie de igienă

Identificați oportunitățile de îmbunătățire a igienei și primiți recomandări clare pentru biroul dumneavoastră.

Referințe

*Utilizați produsele biocide în siguranță. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.