Instruire privind igiena mâinilor

Igiena adecvată a mâinilor este considerată singura și cea mai importantă metodă de prevenire și controlare a infecțiilor din instituțiile medicale. Bazată pe cele 5 momente ale Organizației Mondiale a Sănătății pentru igiena mâinilor, soluția noastră de instruire vă oferă, pentru dumneavoastră și personalul dumneavoastră, instruire și posibilitatea de a vă îmbunătăți capacitatea de gestionare a fiecăruia dintre aceste momente critice - în realitatea virtuală.

Îmbunătățiți-vă igiena mâinilor în realitatea virtuală

Îmbunătățiți-vă igiena mâinilor în realitatea virtuală
Instruire și educație pentru mâini curate RV Tork este un joc amuzant și interactiv, creat special pentru a face instruirea cu privire la igiena mâinilor mult mai interesantă și antrenantă. Intrați în rolul unei asistente medicale sau al unui medic, puneți-vă casca RV și pregătiți-vă să începeți programul în secția virtuală. Într-o serie de situații concrete de viață, veți avea șansa să aplicați fiecare dintre cele 5 momente ale OMS pentru igiena mâinilor, utilizând propriile mâini. Nu ați respectat întocmai regulamentele OMS? Încercați din nou și în curând veți avea standarde excelente de igienă a mâinilor - atât în lumea virtuală, cât și în cea reală.

Descărcați aplicația

Instruire VR Tork
Pentru a putea începe, aveți nevoie de un smartphone compatibil cu tehnologia VR, o cască VR cu telecomandă sau produs un echivalent pentru controlul jocului și aplicația de instruire VR Tork. Această aplicație este disponibilă în AppStore și Google Play. 
Pentru telefoanele iPhone/iOS recomandăm: Casca VR Merge (nu este nevoie de o telecomandă pentru această cască; trebuie doar să apăsați pe cască pentru a porni jocul); https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
Pentru telefoanele cu Android: Puteți alege dintr-o gamă variată de căști VR în funcție de telefonul pe care îl dețineți. Sunt bune toate căștile, de la cele din carton, până la versiunile mai scumpe. Important: Vă rugăm să rețineți că aveți nevoie de o telecomandă Bluetooth pentru a controla jocul. 
 
Cum să descărcați
 
 1. Asigurați-vă că ochelarii VR sunt compatibili cu smartphone-ul dumneavoastră
 2. Descărcați aplicația din AppStore sau GooglePlay
 3. Conectați telecomanda la telefonul dumneavoastră prin Bluetooth
 4. Deschideți aplicația și integrați smartphone-ul în ochelarii VR
 5. Reglați și calibrați
 6. Pășiți în lumea noastră virtuală și alegeți rolul de asistent/ă sau medic

Realitate virtuală pentru o învățare aprofundată

Realitate virtuală pentru o învățare aprofundată
Realitatea virtuală nu numai că face învățarea mai amuzantă și antrenantă, dar este și extrem de eficientă în schimbarea comportamentală. Conform cercetărilor, oamenii își aduc aminte doar 10% din ceea ce citesc, 20% din ceea ce aud și 30% din ceea ce văd. Cu toate acestea, prin executarea sau simularea unei acțiuni ne aducem aminte în proporție de 90%.

Instruire bazată pe cercetări recente

Instruire bazată pe cercetări recente
Instruirea RV Tork se bazează pe regulamentele OMS privind igiena mâinilor în instituțiile medicale. Pentru a crea un instrument eficient de schimbare comportamentală și de îmbunătățire a respectării igienei mâinilor, am dezvoltat jocul în strânsă colaborare cu specialiști în științe comportamentale și alți experți de la spitalele universitare.

Știați că?

Știați că?
 • 1 din 4 cadre medicale nu are siguranța că igienizarea mâinilor respectă întocmai instrucțiunile.
 • 8 din 10 cadre medicale și-ar dori să primească o instruire mai bună cu privire la igiena mâinilor.
 • Instruirea actuală este considerată prea teoretică, plictisitoare și neinteractivă.
 • 1 din 2 cadre medicale își dorește ca instruirea privind igiena mâinilor să se bazeze pe fapte reale și cercetări recente.
 • Aproape 1 din 5 cadre medicale spune că este foarte important ca instruirea să fie interactivă, amuzantă și antrenantă.
 

Contactează-ne

Inscrie-te

Contactează-ne

Introdu prenumele
Introdu numele de familie
Introdu o adresă de e-mail corectă
Vă rugăm introduceți compania
Vă rugăm introduceți numărul de telefon
Introduce mesajul tău
500  
vă rugăm să completați recaptcha

În acest formular vi se solicită datele de contact pentru a vi se putea răspunde la solicitare prin e-mail. Consultați Condițiile de utilizare și Politica de confidențialitate pentru o descriere detaliată a modului în care protejăm și gestionăm datele dvs.

Vă rugăm să confirmați faptul că ați citit informațiile referitoare la datele cu caracter personal și condițiile de utilizare.

Mulțumesc!

Închidere