Experiența oaspeților se află în mâinile dumneavoastră

Îmbunătățirea toaletei poate aduce beneficii pentru afacerea dumneavoastră

Noile stiluri de viață generează noi cerințe pentru toalete

Woman_sitting_rectangle.jpg
Creșterea nivelului de urbanizare are drept consecință faptul că din ce în ce mai mulți oameni sunt mereu grăbiți. După muncă urmează tot muncă, ceea ce îi împiedică să ajungă acasă. Acest lucru conferă o altă semnificație toaletelor din localurile publice, dincolo de nevoile esențiale. 
 
Toaletele nu mai sunt simple toalete. De exemplu, acestea devin noul salon de înfrumusețare pentru aplicarea machiajului, cabine de schimb înainte de cină sau soluția evidentă de spălare a mâinilor după o masă la pachet.

Soluții pentru îngrijirea pielii Tork

Skincare_dispensers_rectangle.jpg
Experiența oaspeților se află în mâinile dumneavoastră și oferta noastră de produse Tork de îngrijire a pielii vă poate ajuta să pregătiți toaletele pentru o impresie pozitivă și de durată. Cu gama noastră completă de produse și dozatoare pentru toalete, vă putem ghida în selectarea soluției de igienă potrivite pentru toaleta dumneavoastră. Aflați mai multe despre gama noastră de produse

Experimentul „Lavoarul mobil” Tork

Pentru a explora viitorul igienei mâinilor, am lansat un experiment neconvențional la un festival de mâncare stradală din Rio. Folosind „Lavoarul mobil” dotat cu apă curentă și săpun de calitate din gama noastră Tork pentru îngrijirea pielii, am vrut să vedem dacă experiența oaspeților poate fi îmbunătățită printr-un acces mai bun la igienă. Priviți rezultatele!

Afacerea dumneavoastră este pregătită pentru aceste schimbări?

Creșterea ponderii stilului de viață urban înseamnă că toaletele dumneavoastră trebuie să țină pasul. Mai jos găsiți câteva sfaturi pentru a le oferi oaspeților dumneavoastră o experiență excelentă:

 • Puneți-vă în locul oaspeților dumneavoastră

  Este toaleta adecvată pentru toate nevoile mele, de exemplu demachiere, suflarea nasului etc.? Se potrivește cu așteptările mele generale în ceea ce privește localul?

 • Un personal fericit înseamnă oaspeți fericiți

  Asigurați-vă că toaleta poate fi curățată ușor și că dozatoarele pot fi realimentate repede și asigură un flux bun.

 • Luați în considerare toate cele cinci simțuri

  Valorificați la maximum simțurile care pot îmbunătăți experiența oaspeților dumneavoastră – mirosul și textura săpunului sau a prosoapelor pot fi la fel de importante precum modul în care arată.

Woman_standing_rectangle.jpg
 • 43% dintre participanții la sondaj au refuzat la un moment dat să ia masa la un restaurant din cauza lipsei produselor pentru igiena mâinilor*
  *Sondajul a fost realizat în perioada 20 noiembrie - 4 decembrie 2017. Au fost colectate răspunsuri de la 15.530 de participanți din 15 piețe. Firma independentă United Minds a realizat sondajul cu ajutorul unui chestionar furnizat de CINT.
 • 7 out of 10 believe that lacking hygiene limits their lives*

Oferiți-le oaspeților dumneavoastră o experiență excelentă în ceea ce privește igiena mâinilor

Women_square.jpg

Proiectate pentru a impresiona

 • Dozatoarele care au câștigat premiul Red Dot Design sunt disponibile într-o gamă largă, pentru a se adapta preferințelor dumneavoastră.  
 • Certificat ca fiind „ușor de folosit”, sistemul îmbunătățește experiența igienei mâinilor pentru oaspeții dumneavoastră.
Open_dispenser_square.jpg

Proiectat pentru metode inteligente de lucru

Soap_dispenser_square.jpg

Proiectate pentru o igienă mai bună

 • Rezervele sigilate sunt disponibile întotdeauna atât cu flacon cât și cu pompiță noi, care protejează puritatea săpunului.
 • Formule testate dermatologic, sigure pentru utilizator și cu impact redus asupra mediului.

Știați că?

Skincare_logotypes_rectangle.jpg
Produsele noastre au fost certificate drept „ușor de folosit” de către Asociația Suedeză pentru Reumatism și că gama noastră de dozatoare Tork Image Design™ a câștigat prestigiosul premiu Red Dot la categoria design de produs. 
 
Ingredientele pe care le folosim în produsele de îngrijire a pielii au fost selectate cu atenție și formulele noastre au fost testate dermatologic pentru siguranța utilizatorului și pentru reducerea riscului de reacții alergice. Majoritatea rezervelor noastre îndeplinesc cerințele stricte pentru eticheta ecologică UE și Nordic Swan.