Păstrați ritmul în bucătărie cu Tork Reflex™

Optimizați fluxul în bucătărie și creșteți eficiența

Accesibilitatea la produse destinate igienei de bună calitate este esențială

Tork-Reflex-New-Generation1_rectangle.jpg

Un flux de procesare bun înseamnă a avea  bune proceduri și o bună structură a acestuia. Investiția în sisteme pentru igienă de bună calitate și plasarea  acestora în poziții ușor accesibile în bucătărie sunt alegeri critice pentru eficiența personalului. Menținerea unui nivel de igienă ridicat face ușoară asimilarea rutinei de igienizare de către orice angajat – vor susține standardele chiar și fără să își dea seama de existența acestora. Ca brand-ul numărul 1 în igiena profesională, Tork® este un expert în crearea unui flux de procesare extraordinar și ajută orice client să obțină cele mai provocatoare cerințe in domeniul igienei.

 

Soluțiile de igienă potrivite pot îmbunătăți modul de lucru în bucătărie?

Urmăriți experimentul nostru filmat privind fluxul în bucătărie pentru a afla mai multe despre cum produsele Tork Reflex™ cresc eficiența cu ajutorul unei planificări mai bune a igienei.

Conceput să se adapteze fluxului dumneavoastră de lucru

Regăsiți mai jos câteva beneficii cheie ale sistemului Tork Reflex, pentru a vă ajuta să asigurați igiena:

 • Optimizați fluxul în bucătărie

  • Îmbunătățiți accesul în timpul orelor de vârf cu noua deschidere rotativă, ce le permite utilizatorilor să preia lavetele din hârtie din orice unghi. 
  • Atingând doar porția desprinsă se reduce considerabil pericolul de contaminare încrucișată. 
  • Capacul detașabil facilitează curățarea dozatorului. 

 • Controlați costurile și consumul

  • Prin dozarea porție-cu-porție, puteți controla consumul de hârtie al personalului. 
  • Rezervele durează mai mult, astfel că sunt mai puține întreruperi în bucătărie. 
  • Datorită indicatorului de epuizare a rezervei nu veți rămâne niciodată fără hârtie.

Noua generație Tork Reflex
 • Reduce consumul de hârtie cu până la 37%*
  * comparativ cu sistemul Tork Centerfeed

Sfaturi și trucuri de top de la un expert în optimizarea bucătăriei

Urmăriți-l pe Alan Kinsella vorbind despre ghidul său de creștere a eficienței și optimizare a fluxurilor, „C.H.E.F.S”, bazat pe experiența sa de 30 de ani în industria hotelieră și a restaurantelor.

 • Aflați mai multe sfaturi și trucuri mai jos:

  • Amplasați produsele pentru igienă în mod strategic: Prosoapele din hârtie și săpunurile pentru mâini trebuie să fie disponibile la intrarea și ieșirea din bucătărie și la fiecare stație de spălare, astfel încât folosirea acestora să devină un obicei. Amplasați-le la nivelul ochilor pentru a vă asigura că nu vor fi ratate. 
  • Creați un mediu de lucru foarte curat și igienic: Acest lucru va asigura nu doar un flux excelent, ci și condiții de lucru mai plăcute pentru personal. 
  • Rotația stocurilor este crucială pentru igienă: Reorganizați și curățați frigiderele, spațiile de depozitare, congelatoarele, astfel încât stocurile mai vechi să nu fie uitate și să nu cauzeze mirosuri neplăcute. 

 • "Soluțiile Tork de ștergere și curățare ridică standardele, încurajează practicile consecvente de igienă și asigură un mediu mai plăcut pentru personalul din bucătărie."
  Alan Kinsella - expert în optimizarea bucătăriilor

Doriți să aflați mai multe despre cum vă poate îmbunătăți Tork Reflex eficiența în bucătărie?

Contactați-ne

Contactează-ne

Introdu prenumele
Introdu numele de familie
Introdu o adresă de e-mail corectă
Vă rugăm introduceți compania
Vă rugăm introduceți numărul de telefon
Introduce mesajul tău
500  
vă rugăm să completați recaptcha

În acest formular vi se solicită datele de contact pentru a vi se putea răspunde la solicitare prin e-mail. Consultați Condițiile de utilizare și Politica de confidențialitate pentru o descriere detaliată a modului în care protejăm și gestionăm datele dvs.

Vă rugăm să confirmați faptul că ați citit informațiile referitoare la datele cu caracter personal și condițiile de utilizare.
Ne-ar face o deosebită plăcere să vă trimitem oferte și știri exclusive despre produsele și serviciile Tork. Prin furnizarea datelor dvs., sunteți de acord să fiți contactat prin e-mail. Consultați Condițiile de utilizare și Politica de confidențialitate pentru o descriere detaliată a modului în care protejăm și gestionăm datele dvs.

Vă mulțumim!

Închidere

Descărcări

reflex-kitchen-wiping_original.jpg

Broșura Tork Reflex

381 KB