Testimonials_Essential_original.jpg

Un test pe care nu l-a refuzat nimeni

Farsele copilărești ne-au inspirat să facem câteva săptămâni de teste. Elevii, profesorii, administratorii și îngrijitorii au acceptat provocarea.

Am trecut testul cu brio: Școala Primară din Wiehl și centrul școlar din Bielstein și-au echipat grupurile sanitare cu dozatoare de hârtie igienică Tork SmartOne®.
 
Condițiile precare de igienă nu sunt un lucru neobișnuit în școli. Cabinele de toaletă distruse, țevile înfundate și prosoapele de hârtie împrăștiate dau multe bătăi de cap tuturor. Toaletele înfundate cu hârtie igienică și inundate erau la ordinea zilei atât în școala gimnazială, cât și în școala primară din Wiehl, iar copiii erau nevoiți să meargă personal să ia hârtie igienică de la îngrijitor. Conducerea școlii a decis că trebuie să pună capăt acestei situații, așa că a testat sistemele Tork SmartOne® ca alternativă pentru dozatoarele tradiționale din grupurile sanitare. Carcasa complet sigilată împiedică farsele copilărești, datorită faptului că hârtia este închisă în interior. Pe lângă faptul să sunt igienice, economice și împiedică vandalismul, sistemele noastre reduc consumul de hârtie cu 40% comparativ cu dozatoarele tradiționale. Copiii nu pot lua decât câte o bucată de hârtie. Acest sistem îngreunează semnificativ blocarea intenționată a toaletei și nu permite derularea hârtiei igienice în exces. Școlile au fost atât de impresionate de aceste dozatoare economice anti-vandalism, încât și-au echipat toate grupurile sanitare cu produse din gama Tork. Pe lângă dozatoarele de hârtie igienică SmartOne®, școlile folosesc și dozatoare de prosoape de hârtie Tork Matic® și dozatoare de săpun lichid de la Tork.
 
Un sistem cu numeroase avantaje
 
„Schimbarea a fost benefică atât pentru copii, cât și pentru școli“, au declarat echipele de conducere a școlilor. „Dozatoarele sigilate permit reaprovizionarea grupurilor sanitare din școală fără riscul ca rolele să ajungă iar în toaletă. Astfel, elevii vor folosi într-un mod mai civilizat grupurile sanitare.“ Decizia a fost influențată și de reducerea considerabilă a costurilor de aprovizionare și de îmbunătățirea igienei și a curățeniei. Dozatoarele de prosoape de hârtie și săpun testate au câștigat și la acest capitol. Dozatoarele de prosoape de hârtie Tork Matic® au câștigat puncte pentru dozarea igienică și economică, bucată cu bucată, în vreme ce dozatoarele de săpun lichid de la Tork selectate s-au remarcat prin designul robust și capacitatea mare. Pe scurt: Schimbarea a redus actele de vandalism și costurile, îmbunătățind igiena și satisfacția tuturor părților implicate, de la elevi la conducerea școlii și la personalul de curățenie, a căror muncă a fost semnificativ ușurată datorită acestor noi sisteme.
 
1 Cifre obținute în urma unor cercetări interne realizate în țări europene, pe 7729 vizitatori. Dozatorul Standard Lotus Professional® Maxi Jumbo comparat cu dozatorul dublu SmartOne® Mini pentru hârtie igienică tip rolă. Consum redus calculat în metri pătrați folosiți.

Dozatoarele sigilate permit reaprovizionarea grupurilor sanitare din școli fără riscul ca rolele să ajungă iar în toaletă.

Școala Primară Wiehl, Weihl, Germania