Sparkling Hills Resort 2 Rectangle.jpg

Sparkling Hill Resort

Stațiunea Sparkling Hill Resort, sculptată într-un bloc de granit cu vedere la lacul Okanagan, Columbia Britanică, este una dintre cele mai spectaculoase destinații de relaxare din lume.

Stațiunea – a cărui proprietar este Gernot-Langes Swarovski, unul dintre membrii faimoasei familii australiene care comercializează cristale – este o adevărată expoziție, folosind un număr impresionant de elemente din cristale Swarovski în valoare de 10 milioane de USD. Sălile de spa, care au aprox. 3716 de metri pătraţi, alături de cele 152 de camere luxoase pentru oaspeți (inclusiv trei apartamente penthouse de 111 de metri pătraţi), oferă panorame care îți taie răsuflarea. Însă viziunea stațiunii Sparkling Hill este mai presus de răsfăț pentru ochi.
 
Pe lângă conceptul de relaxare corporală totală care ia amploare în America de Nord, stațiunea își dorește ca oaspeții săi să experimenteze o revitalizare totală a corpului și minții; însă crearea unei experiențe holistice la cel mai înalt nivel necesită mai mult decât programarea ședințelor de spa sau menţinerea unor camere cu aspect frumos.
 
Dintr-o varietate de 100 de opțiuni de tratament, fiecare oaspete beneficiază de un plan personal – adesea, pentru o ședere de o săptămână sau chiar mai mult. Fiecare vizită începe prin stabilirea unei baze de încredere și confort: „Un sejur de o săptămână întreagă transformă relația dintre oaspete și angajat. Aceștia devin o familie. Oaspetele ajunge să cunoască angajații, iar noi ajungem să aflăm ce i-a adus la Sparkling Hill, să aflăm detalii despre familia lor și despre planurile lor de viitor“, a spus Jana Gohl, director operațiuni, Sparkling Hill Resort.
 
O vizită la orice hotel de lux este însoțită de așteptări foarte mari, iar standardul serviciilor este cel mai important factor. Totuși, experiența depinde de o mulțime de alte detalii: curățenia generală, calitatea și prezentarea mâncării, calitatea confortului (spre exemplu, materialul și țesătura prosoapelor și chiar textura hârtiei igienice), precum și de starea generală și de întreținerea hotelului. De aceea, lanțul de stațiuni Sparkling Hill folosește multe produse Tork, prosoapele de mâini intercalate, ultra moi Tork Xpress® fiind unul dintre produsele pe care le amintește Jana Gohl.
 
O experiență de lux se traduce prin calitate la orice nivel, iar la Sparkling Hill nu avem nicio scuză – angajamentul nostru absolut este de a-i oferi fiecărui oaspete tot ce are nevoie pentru a se simți ca acasă. Tocmai această dorință – de a da sentimentul fiecărui vizitator că este îngrijit – ne inspiră să anticipăm și să venim în întâmpinarea unei solicitări chiar înainte de a fi verbalizată, sau chiar înainte ca oaspetele să conștientizeze ceea ce vrea. Ne-am luat angajamentul de a ne trata oaspeții ca pe membrii familiei.

Un sejur de o săptămână întreagă transformă relația dintre oaspete și angajat. Aceștia devin o familie. Oaspetele ajunge să cunoască angajații, iar noi ajungem să aflăm ce i-a adus la Sparkling Hill, să aflăm detalii despre familia lor și despre planurile lor de viitor.

Jana Gohl

Director operațiuni, Sparkling Hill Resort