Dining.tif

Lumea de dincolo de peretele de sticlă

Puține alte medii au cerințe atât de stricte de igienă cum are bucătăria unui restaurant de lux. SCA se mândrește că este furnizorul gamei de produse pentru igienă Tork Elevation pentru una dintre cele mai importante bucătării din lume - cea a restaurantului Geranium din Copenhaga, Danemarca.

Geranium este unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Danemarca și partener de afaceri al companiei Tork din 2010. Rasmus Kofoed, bucătar șef și cofondator, a participat la prestigiosul campionat mondial de gastronomie Bocuse D'Or de trei ori, în 2011 aducând acasă mult râvnita medalie de aur. În plus, partenerul său Sören Ledet a câștigat titlul de cel mai bun chelner din Europa la premiile Coupe Baptiste din 2012.


Încredere supremă și instrumente potrivite

Amplasat la etajul 8 al clădirii Parken Stadium din Copenhaga, Geranium îmbină diversitatea culinară cu o panoramă uimitoare a orașului. În același timp, oaspeții restaurantului se pot bucura și de un peisaj de interior care îți taie respirația: unul dintre punctele de atracție ale restaurantului este un perete din sticlă masivă care separă restaurantul de zona bucătăriei - fapt ce obligă la cele mai înalte standarde de igienă și confirmă încrederea supremă în cei care prepară bucatele. 

„Prioritatea noastră de frunte este ca oaspeții noștri să se simtă bine la noi - de altfel, așteptările sunt mult mai mari pentru un restaurant de lux. Sarcina noastră este să ne asigurăm că avem un personal priceput, care pune igiena oaspeților pe primul loc, și să ne asigurăm că deținem instrumentele și spațiile necesare pentru aceasta.“, explică partenerul Sören Ledet.


Frontiera transparenței în ceea ce privește igiena 

În majoritatea restaurantelor, consumatorii nu prea au șansa de a judeca modul de preparare - însă peretele de sticlă din Geranium le permite oaspeților să vadă exact ce se întâmplă în bucătărie. 

„Peretele le permite clienților noștri să vadă lumea prin ochii bucătarului. Și, desigur, oaspeții noștri observă că lucrăm sistematic la prepararea mâncării și că avem o bucătărie igienică, de calitate superioară. Activitatea din bucătăria noastră este transparentă și toate detaliile spațiului de lucru au fost proiectate optim pentru a veni în întâmpinarea celor mai înalte așteptări în ceea ce privește igiena, dar și calitatea.“


Nu acceptăm nicio greșeală 

Bucătăria restaurantului Geranium este echipată cu produse din gama Tork Elevation

„Într-un restaurant de lux, nu se acceptă nicio greșeală. Designerii noștri au avut responsabilitatea de a alege echipamentul pentru igienă - astfel este extrem de important să angajăm designeri care înțeleg nu doar cum funcționează o bucătărie, ci și chestiunile mai delicate precum obiceiurile de igienă. Designerii au luat toți acești factori în calcul atunci când au proiectat bucătăria, când au ales furnizorul și au amplasat spaţiile sanitare.“

Peretele le permite clienților noștri să vadă lumea prin ochii bucătarului. Și, desigur, oaspeții noștri observă că lucrăm sistematic la prepararea mâncării și că avem o bucătărie igienică, de calitate superioară. Activitatea din bucătăria noastră este transparentă și toate detaliile spațiului de lucru au fost proiectate optim pentru a veni în întâmpinarea celor mai înalte așteptări în ceea ce privește igiena, dar și calitatea.

Sören Ledet

Cel mai bun chelner 2012