BurgerProject Landscape.jpg

Un proiect complex - dezvoltare durabilă, design și gust

Neil Perry de la Rockpool Group este un bucătar șef creativ, ghidat de principii etice de mediu puternice în ceea ce privește alimentele folosite și furnizorii aleși. Acum, inspirat de succesul localului Rockpool Bar and Grill Burger, Neil și colegii săi directorii Trish Richards și David Doyle au decis să le ofere clienților noi surprize inaugurând noul restaurant „Burger Project“ din Sydney.

Directorul executiv pentru dezvoltare Rockpool, bucătarul șef Michael Clift, care își petrece timpul în grupul de restaurante Rockpool, explică, „Tork® Xpressnap® se adaptează perfect angajamentului pe care l-a luat Rockpool pentru o dezvoltare durabilă. Am ales Tork Xpressnap pentru Burger Project datorită esteticii curate a dozatorului, calității, accesabilității și, desigur, dezvoltării durabile. Dozatoarele sunt ușor de folosit şi de reaprovizionat și se potrivesc nevoilor noastre. În plus, dozatoarele de șervețele individuale reduc risipa și sunt bune pentru mediu și eficiente din punct de vedere al costurilor.“ Nu este deloc surprinzător faptul că toate ambalajele folosite de Burger Project sunt compostabile, iar clienții sunt îndemnați să arunce deșeurile și să le recicleze în local.
 
Noul Burger Project din World Square are un aer industrial proaspăt, care îmbină betonul, lemnăria de culoare gri cald, imagini îndrăznețe și mobilă lucioasă, modernă. Echipamentele Tork Xpressnap se potrivesc de minune în peisaj și au fost aprobate de arhitect.
 
Funcţia Tork Xpressnap Ad-a-Glance cu panouri publicitare interschimbabile este perfectă pentru promovarea ofertelor speciale zilnice sau săptămânale. Michael a declarat: „Folosim panourile pentru a afișa sigla noastră în partea de sus a dozatorului.“
Și alegerea șervețelelor? „Am ales șervețelele Natural, pentru că sunt 100% reciclabile.“ 
 
Pentru igiena mâinilor în bucătărie, Michael a optat pentru dozatoarele de săpun Tork Foam Soap Dispensers și prosoapele de mâini Tork Xpress® certificate de FSC®. „Folosim săpunul Tork datorită proprietăților sale anti-microbiene și pentru că atât dozatoarele de săpun, cât și cele de prosoape pentru mâini sunt ușor de reaprovizionat.“   
 
După cum a concluzionat Michael, „Tork și Burger Project şi-au luat același angajament față de dezvoltarea durabilă.“ Iar acest lucru implică multe.

Dozatoarele de șervețele individuale reduc risipa, lucru care este bun pentru mediu și sunt eficiente din punct de vedere al costurilor.

Michael Clift

Director executiv pentru dezvoltare, Burger Project, parte a Rockpool Group