FactoryWalk_original.jpg

Tork® Workflow™

Prioritizați eficiența & atingeți-vă obiectivele

În mediile industriale, precum spațiile de producție, 9 din 10 angajați consideră că instrumentele de calitate precum produsele de ștergere și curățare sporesc productivitatea, chiar și entuziasmulla locul de muncă. Cu toate acestea, pentru organizațiile care încă utilizează cârpe de bumbac, reziduurile chimice și opțiunile de depozitare neadecvate pot întrerupe eficiența operațională, prezentând o imagine dezorganizată și chiar ajung să prejudicieze moral angajații.  
 
Permiteți-ne să vă arătăm de ce tranziția la produsele Tork vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă transformați unitatea într-una mai sigură, mai eficientă.  Tork Workflow se concentrează pe patru puncte prioritare:
• Productivitate
• Reducerea risipei și a deșeurilor
• Nivelul de satisfacție al angajaților & clienților
• Mediu înconjurător, Sănătate & Siguranță
 
 Asigurarea unui spațiu de lucru eficient - conform Lean și 5S.
 
Conștientizați unde sunt necesare îmbunătățiri: spațiul de producție
Tork Workflow este un serviciu auxiliar care vă oferă oportunitatea de a evalua eficiența întreținerii și a stației de lucru cu ajutorul unuia dintre experții noștri din teren. Sesiunea de 60 de minute oferă o analiză aprofundată a operațiunilor unității dumneavoastră și oferă recomandări, bazate pe principiile celor 5 S, despre cum să vă atingeți obiectivele, să vă sporiți eficiența la locul de muncă și să reduceți costurile. De asemenea, raportul fluxului de lucru include și o perioadă de testare gratuită a produselor Tork, cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastră specifice.
 
Sondaj Tork pentru evaluarea satisfacției angajaților din spațiul de producție, realizat în octombrie 2018.  Pentru detalii suplimentare: https://www.torkusa.com/about/pressroom/manufacturing%20survey/ 

Imprimare Descărcare