Tork Natural Lunch Napkin 4F 477350 buffet.tif

Oaspeții caută restaurante ecologice

Oaspeții caută restaurante ecologice

Conform celor mai recente cercetări ale brandului Tork, 55% dintre oaspeți preferă, și chiar caută în mod conștient, unități gastronomice și restaurante sustenabile*. Pe lângă alimentele achiziționate din surse responsabile, serviciile suplimentare și calitatea echipamentului utilizat influențează de asemenea impresia creată cu privire la restaurant. Puteți demonstra angajamentul oaspeților Dvs. chiar și cu detalii mici, dar importante, cum ar fi aspectul mesei. Completați felurile de mâncare cu șervețele naturale, vă vom prezenta de ce merită.

Vă puteți imagina că?

În mediul unui restaurant, în cazul utilizării în vrac, producția și curățarea continuă a șervețelelor textile reprezintă o povară mai mare pentru mediu decât utilizarea șervețelelor de hârtie. Cu șervețele naturale ale societății Tork, restaurantul Dvs. poate deveni în mod garantat mai ecologic.

Cum puteți reduce amprenta dvs. ecologică?

  • Biodegradabil, compostabil (EN 13432)

  • Fără adăugarea înălbitorului, unei vopsele, culoare naturală

  • Este fabricat din material de bază reciclat 100%, provenit din silvicultura responsabilă

  • Dispune de certificat FSC și etichetă ecologică UE

  • Este disponibil în carton reciclat, realizat în ambalaj de 85% din trestie de zahăr

 

„Se poate observa că, dacă consumatorii trebuie să aleagă între produse și servicii ecologice și non-ecologice, la un preț asemănător, va predomina gândirea ecologică. Generația tânără este chiar și mai conștientă în acest sens, ceea ce influențează și obiceiurile lor de consum” – declară managerul de produse al brandului Tork, Sárközi Erika.

Pentru restaurantele ecologice care oferă posibilitatea de a evidenția unicitatea acestora și imprimarea pe șervețele. 75% dintre clienți citesc mesajele de pe șervețele, 70% își aduc aminte de textul acestora, astfel logo-urile sau mesajele unice de pe șervețele pot fi instrumente eficiente de publicitate**.

 

Aflați mai multe informații despre șervețelele naturale Tork, consultați produsele noastre (link).

 

 

Essity Internal

 

 

* Cercetarea realizată de Essity cu implicarea a 400 de persoane, 2017

 

** Cercetarea pieței efectuată de către Intermetra Business & Market Research group (2012)