Dezvoltare durabilă

Dezvoltare durabilă

Tork: Ne axăm pe dezvoltarea durabilă

Considerăm că dezvoltarea durabilă nu are succes decât dacă sprijină și vă ajută în activitatea dvs. În acest scop, lucrăm împreună cu dvs. pentru a vă identifica nevoile și a crea produse și servicii care să vă ajute să vă dezvoltați. Ne axăm pe dezvoltarea durabilă nu doar pentru că iubim planeta, ci și în beneficiul angajaților și deținătorilor de interese din compania dvs.
 
Tork pune accent pe înțelegerea nevoilor clienților săi, pentru a le oferi produse și servicii care să îi ajute să se concentreze pe aspectele importante ale afacerilor lor. Dezvoltarea durabilă este parte integrantă a acestui aspect și al oricărei activități pe care o întreprindem. 

Clientul este pe primul loc

Abordarea noastră privind dezvoltarea durabilă nu vizează doar mediul, ci și oamenii și societatea. Nu ne limităm doar la conformitate, economii și eficiență. Investim în cel mai important aspect: cum vă putem îmbunătăți afacerea. Indiferent dacă vă doriți angajați mai mulțumiți sau un loc de muncă mai sănătos, Tork vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Pentru aceasta, implementăm dezvoltarea durabilă, prin inovație și parteneriat. 

Dezvoltarea durabilă, inima inovațiilor noastre

Începem cu ceea ce doresc clienții noștri, pentru a ne asigura că ne putem axa pe dezvoltarea durabilă. Și continuăm să îi implicăm în dezvoltare, prin intermediul studiilor în timp real, testării de produse și proceselor de perfecționare. Spre exemplu, ușurăm și eficientizăm munca de zi cu zi a personalului de curățenie, datorită ambalajelor și serviciilor inteligente precum Tork Easy Handling™ și Tork EasyCube™, prin care se economisesc atât bani, cât și efort.
 
Life Cycle Assessment (LCA) este, la rândul să, o parte integrantă în dezvoltarea tuturor noilor produse Tork. Cu alte cuvinte, ne ocupăm de toate aspectele, de la procurarea materialelor brute până la producție și, în final, reciclarea deșeurilor clienților. Astfel, nu trebuie să vă preocupe protecția mediului dacă folosiți orice produs Tork.

Parteneriatul este o strategie importantă

Testarea produselor și serviciilor noastre de către clienții noștri și de către utilizatorii finali ne asigură că acestea vor fi funcționale. Colaborăm cu alți parteneri din domeniu pentru a ne atinge obiectivele. Un exemplu în acest sens sunt inițiativele noastre de transformare a deșeurilor în resurse. Și colaborăm cu cercetători și profesioniști pentru a ne îmbunătăți cunoștințele privind dezvoltarea durabilă și cele mai bune practici de igienă (spre exemplu, în cadrul Tork Green Hygiene Council, America de Nord).
 
De asemenea, verificăm dacă produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de dezvoltare durabilă, colaborând cu cele mai de încredere organizații terțe de eco-etichetare. Ca marcă globală, ne mândrim cu faptul că oferim opțiuni certificate de dezvoltare durabilă în tot portofoliul Tork, pentru a vă fi mai ușor să alegeți produse ecologice, sigure și de calitate.

Responsabilitate în întregul lanț de aprovizionare...

SCA vă deschide calea spre dezvoltare durabilă, fiind lider în aplicarea acesteia în exploatarea pădurilor, producția de hârtie, aprovizionare și logistică. Strategia sa se bazează pe un model de afaceri durabil, în care acordăm aceeași atenție oamenilor și naturii, cât și dezvoltării și profitabilității. Această abordare sustenabilă ne este recunoscută prin mai multe premii și clasificări.
 
Făcând parte din SCA, lider în industrie în aplicarea dezvoltării durabile în exploatarea pădurilor, ne asumăm întreaga responsabilitate pentru întregul lanț de furnizare, inclusiv cel al furnizorilor noștri. SCA are o politică de aprovizionare la nivel global bine stabilită și auditată pentru materiale brute, inclusiv cele folosite pentru produsele Tork. Produsele Tork sunt fabricate exclusiv din fibre sustenabile provenite din resurse responsabile.  

... Nu ne oprim aici

Inovațiile Tork nu se opresc aici. Pe lângă transparența de care dăm dovadă, suntem în permanență în căutare de parteneriate și colaborări. Vizăm întreg lanțul de valori, nu doar eficiența resurselor; ne străduim să vă reducem consumul de energie, nu doar consumul nostru; și ne preocupăm de angajații dvs. ca și cum ar fi ai noștri.
 

Ne axăm pe dezvoltarea durabilă.

Consum de şerveţele redus cu 25%

Tork Xpressnap® reduce cu 25% consumul de şerveţele comparativ cu sistemele de dozare tradiţionale.

Citește mai multe

Tork Xpressnap®

reduce cu 25% consumul de şerveţele comparativ cu sistemele de dozare tradiţionale.


Imprimare Descărcare