Pentru o viață sustenabilă departe de casă

În prezent, tot mai multe persoane își petrec majoritatea timpului departe de casă – la locul de muncă, în hoteluri, școli, restaurante și aeroporturi. Prin urmare, nevoia de a găsi soluții durabile pentru a ușura viața departe de casă este tot mai mare. 
 
Noi vă oferim soluții durabile pentru dezvoltarea sustenabilă a afacerii dumneavoastră, răspunzând nevoilor și solicitărilor clienților și consumatorilor. Acestea includ soluții de îmbunătățire a sănătății printr-o igienă mai eficientă, soluții care folosesc mai puține resurse, reduc cantitatea de deșeuri sau asigură un mediu de lucru mai bun pentru personalul de curățenie, bucătari sau cadrele medicale.
 
Tork se angajează să contribuie la asigurarea unei vieți mai sustenabile departe de casă. 

 

Cum asigurăm o viață mai sustenabilă departe de casă

Misiunea noastră este de a dezvolta soluții pentru asigurarea unei vieți sustenabile departe de casă. Angajamentul nostru în acest sens se bazează pe trei zone de influență, unde credem că produsele și soluțiile noastre vor avea un impact major: Starea de bine, Mai mult cu mai puțin și Circularitatea.

Starea de bine

Igiena, sănătatea și starea de bine sunt strâns legate una de cealaltă. În țările aflate în curs de dezvoltare, accesul la apă curată și practicile de igienă îmbunătățite sunt esențiale pentru a preveni răspândirea bolilor. Dar și în acele părți ale lumii unde aceste aspecte nu constituie o amenințare atât de mare, igiena este esențială pentru menținerea sănătății și a stării de bine. În hoteluri, restaurante și cafenele, de exemplu, igiena joacă un rol primordial în ceea ce privește reputația acestora, nu doar din perspectiva prevenirii răspândirii bolilor de la bucătărie la clienți, ci și a păstrării curățeniei și al aspectului îngrijit al tuturor zonelor. În spitale, până la 70% dintre infecțiile intraspitalicești pot fi prevenite printr-o igienă mai bună, iar standardele de igienă îmbunătățite din grădinițe și școli pot reduce rata de absență a elevilor cu până la 54%. Depunem eforturi pentru îmbunătățirea standardelor de igienă pentru toți cei aflați departe de casă prin programe de instruire în materie de igienă, cercetare și parteneriate.
 
Accentul pe starea de bine înseamnă, de asemenea, dezvoltarea unor soluții pentru a reduce stresul și efortul fizic asociat gestionării facilităților, de exemplu prin introducerea unor ambalaje ergonomice sau prin sisteme de curățare gestionate în baza unor date statistice. Iar în sectorul industrial, lavetele noastre de curățare reduc cu până la 41% nevoia utilizării de solvenți.

Mai mult cu mai puțin

În prezent, reducerea impactului asupra mediului prin scăderea numărului de deșeuri și a emisiilor de carbon constituie o preocupare majoră pentru toate companiile – indiferent de sector, dimensiune sau locație. 
 
Noi oferim soluții care reduc numărul de deșeuri și emisiile de carbon, fără a face compromisuri în materie de calitate. A obține mai mult cu mai puțin înseamnă a regândi modul de proiectare și producție de-a lungul lanțului valoric. Prin evaluări ale ciclului de viață (ECV), analizăm în mod sistematic impactul ecologic asociat tuturor etapelor din viața unui produs și găsim metode de a face mai mult cu mai puțin. Dezvoltăm și soluții care reduc consumul, cum ar fi distribuirea porție cu porție a șervețelelor.

Circularitatea

Următorul pas mare pentru asigurarea unui viitor durabil presupune regândirea afacerii și a consumului. Societățile se transformă ușor dintr-unele lineare într-unele circulare și acest lucru presupune noi modele de afaceri care să asigure o utilizare responsabilă a resurselor printr-o mentalitate de „proiectare, reducere, reutilizare și reciclare”.
 
În ceea ce privește produsele profesionale de igienă, reciclarea este o adevărată provocare din cauza preocupărilor de siguranță, însă o serie de parteneriate între companii și centrele de gestionare a deșeurilor explorează posibilitățile de reciclare a tuturor produselor. Tork a întreprins acțiuni concrete și a creat soluții circulare pentru clienții săi, prin Tork PaperCircle® (în UE) și reciclarea în buclă închisă (în S.U.A.).

Cunoștințe, inovații și parteneriate

Creăm valoare pentru clienții noștri, concentrându-ne pe cunoștințe, inovații și parteneriate care le îmbunătățesc afacerea, făcând-o mai sustenabilă.
 
Printr-o cunoaștere și înțelegere aprofundată a tendințelor și evoluțiilor care afectează clienții din diferite industrii, ne asigurăm că suntem întotdeauna cu un pas înainte. Fie că este vorba despre informații actualizate cu privire la atitudinea consumatorilor față de sustenabilitate, cele mai recente cercetări privind infecțiile intraspitalicești sau cele mai recente tendințe în materie de reciclare, puteți fi siguri că suntem stăpâni pe situație.
 
De asemenea, dezvoltarea durabilă este inima inovațiilor noastre. Cu inovații de top precum Tork PaperCircle® - primul serviciu din lume pentru reciclarea prosoapelor din hârtie - și Tork EasyCube® care economisește timp și reduce efortul clienților noștri, suntem lideri în sectorul nostru de activitate.
 
Colaborarea cu clienții noștri este esențială pentru inovații de succes și durabile și creăm parteneriate cu aceștia pe parcursul întregului proces de dezvoltare a noilor produse și servicii. Prin studii în timp real, testarea produselor și procese de îmbunătățire, optimizăm soluțiile noastre pentru a răspunde nevoilor clienților.

Lider mondial în dezvoltarea durabilă

Tork face parte din compania globală pentru igienă și sănătate Essity, recunoscută ca una dintre cele mai sustenabile companii din lume. O serie de premii și evaluări reflectă munca noastră sustenabilă. Avem o politică de aprovizionare globală consacrată și verificată pentru materii prime. Produsele Tork sunt fabricate exclusiv din fibre sustenabile provenite din resurse responsabile.  
 
Citiți mai multe despre activitatea și obiectivele sustenabile Tork aici: https://www.essity.com/sustainability
 
Focus area InfoGraphic.jpg

Imprimare Descărcare