romania-news-article-original.jpg
Generalități

Plantăm fapte bune în Pădurea Cercetaşilor. O nouă pădure prinde viață!

18/11/2019

Tork Romania continua implicarea in proiectele civice, care aduc plus valoare comunitatilor. Astfel, pe 16 noiembrie sustinem proiectul "Plantam fapte bune in Padurea Cercetasilor" din Popesti-Leordeni.
Compania noastra pune la dispozitia celor 400 de cercetasi ai Romaniei asistenta tehnica, precum si produsele de igiena personala necesare in acest proiect!

Proiectul, initiat de Centrul Local Lupii Ageri Popesti-Leordeni, a luat startul in noiembrie 2018. Este dezvoltat pe o fosta groapa de gunoi, formata in urma depozitarii resturilor de la Cutremurul din 1977. Pana in prezent aici au fost plantati 26 de mii de copaci, din speciile stejar rosu, frasin, ulm, tei si sanger.

Pentru ca este un mesaj cu care ne identificam, ne permitem sa imprumutam de la Cercetasii Romaniei tradionalul "Suntem gata oricand" sa facem fapte bune, atat pentru comunitatea locala cat si pentru igiena de calitate a romanilor!

Imprimare Descărcare