Uscătoare cu jet de aer

Uscătoare cu jet de aer

Vă gândiţi să vă dotaţi toaleta cu uscătoare cu jet de aer?

Noi nu vindem uscătoare cu jet de aer, însă ştim de ce au nevoie clienţii noştri. Fiecare toaletă are rolul său. Pentru dvs., cel mai important aspect poate fi igiena, valoarea, confortul sau aspectul. Şi, având în vedere că veţi investi probabil într-un echipament folosit mai mulţi ani, este important să vă asiguraţi că acesta corespunde nevoilor dvs.

Iată câteva aspecte privind uscătoarele cu jet de aer pe care clienţii noştri le-au considerat utile:

Time efficient.png  Sunt rapide?
Uscatul mâinilor cu un uscător cu jet de aer poate dura, iar uscătorul poate fi folosit doar de câte o persoană odată - sunteţi pregătiţi să staţi la coadă în momentele aglomerate? Vizitatorii toaletei dvs. trebuie să aibă posibilitatea de a intra şi ieşi repede. Uscătoarele cu jet de aer necesită 10-45 secunde per persoană, iar în momentele aglomerate, este nevoie de mai multe uscătoare pentru a evita cozile şi ştersul mâinilor pe haine.
 
Prosoapele de hârtie trebuie înlocuite tot timpul, însă un prosop poate fi scos într-o singură secundă, iar persoana respectivă poate face loc următorului utilizator. Sunt momentele aglomerate o problemă în toaletele dvs.?
 
Serving multiple needs.png   Vin în întâmpinarea mai multor nevoi?
Uscătoarele cu jet de aer sunt concepute doar pentru adulţi - cum veţi avea grijă de nevoile tuturor vizitatorilor toaletei? Vă doriţi ca această toaletă să îndeplinească nevoile fiecărui utilizator. Uscătoarele cu jet de aer sunt excelente pentru uscatul mâinilor, însă este singura lor utilitate.
 
Prosoapele de hârtie pot fi folosite pentru orice, de la spălatul pe faţă şi suflat nasul până la ajustarea rujului şi pot fi folosite chiar şi de copii. Utilizatorii toaletelor dvs. au şi alte nevoi în afară de uscatul pe mâini?
 
Comfortable environment.png Asigură un mediu confortabil?
Uscătoarele cu jet de aer pot fi zgomotoase şi nu se asortează de obicei cu accesoriile din toaletă - se vor potrivi oare în spaţiul dvs.? Toaletele dvs. trebuie să reflecte imaginea unităţii dvs. Uscătoarele cu jet de aer produc nivele de zgomot de până la 90 dB1. Acest lucru poate deranja alţi vizitatori sau persoanele din afara toaletei.
 
Prosoapele de hârtie trebuie înlocuite, însă se vor potrivi perfect în orice toaletă şi nu vor afecta negativ confortul utilizatorilor. Doriţi ca toaletele dvs. să fie o oază de relaxare şi linişte?
 
The full picture.png  Imaginea completă?
Uscătoarele cu jet de aer au costuri mici de funcţionare, însă, dacă luăm în considerare costurile de achiziţionare, instalare şi întreţinere, sunt ele soluţia cea mai convenabilă din punct de vedere financiar? Trebuie să ştiţi costul real şi să alegeţi cea mai convenabilă soluţie pentru toaletele dvs. Uscătoarele cu jet de aer par a fi mai convenabile datorită costurilor mici de funcţionare, însă trebuie să luaţi în considerare costurile de achiziţie, instalare şi întreţinere pentru a calcula costul real final.
 
Prosoapele de hârtie au un preţ fix mai mic, însă, pe de altă parte, costurile de funcţionare diferă în funcţie de numărul de utilizatori. Aveţi toalete pentru care este vital să ştiţi la ce costuri să vă aşteptaţi?
 
Cost efficient.png Sunt rentabile?
Amortizarea costurilor pentru uscătoarele cu jet de aer poate dura mai mult decât anticipaţi dacă aveţi nevoie de mai multe echipamente pentru momentele aglomerate - ştiţi care sunt nivelurile de trafic în toaleta dvs.? Toaleta dvs. trebuie să fie rentabilă indiferent de numărul de utilizatori. Uscătoarele cu jet de aer au costuri reduse de funcţionare, însă durata lor de amortizare poate fi mai mare, deoarece aveţi nevoie de mai multe uscătoare pentru perioadele de vârf, chiar dacă numărul obişnuit de utilizatori este redus.
 
Atunci când folosiţi prosoape de hârtie, veţi plăti ceea ce folosiţi. Costurile de funcţionare ar putea fi mai mari, însă vor reflecta întotdeauna numărul real de utilizatori. Aveţi toalete în care rentabilitatea este un factor cheie?
 
Minimal cleaning.png Necesită un efort minim pentru curăţare?
Microbii din uscătoarele cu jet de aer se pot răspândi în încăpere - poate echipa dvs. să le cureţe toaleta suficient de des? Vă doriţi să le oferiţi vizitatorilor toaletelor dvs. opţiuni igienice pentru uscatul mâinilor. Uscătoarele cu jet de aer par a necesita eforturi minime de întreţinere, însă, de fapt, ele trebuie curăţate în mod regulat pentru că reziduurile de pe mâinile murdare ajung în uscătoare.
 
Prosoapele de hârtie trebuie înlocuite, însă sunt întotdeauna curate, deoarece sunt protejate până când utilizatorul le atinge. În care dintre toaletele dvs. este important aspectul de mai sus? 
 
Maximum hygiene.png Asigură un nivel maxim de igienă?
Mai mulţi utilizatori ating aceeaşi suprafaţă a uscătorului cu jet de aer - cum veţi reduce contaminarea? Igiena nu trebuie niciodată compromisă în toaletele dvs. Uscătoarele cu jet de aer comune, de tip deschis, sunt uneori percepute ca fiind mai puţin igienice de utilizatorii cărora le este teamă să nu intre în contact cu germenii altor persoane.
 
Prosoapele de hârtie sunt atinse doar de utilizator şi îndeplinesc cerinţele din toaletele în care igiena este de o importanţă critică. Aveţi toalete în care igiena este extrem de importantă?
 
 
 

Indiferent de ceea ce crezi, suntem aici ca să te ajutăm să ai o toaletă mai eficientă. Îţi stăm la dispoziţie cu sfaturi şi îţi oferim un audit pentru toaletă. Apelează la noi!

Mai multe detalii despre produsele Tork pentru toaletă potrivite pentru tine


Imprimare Descărcare