Igiena perfectă este benefică pentru o afacere

Tork și igiena

Oamenii vor să știe că stau, mănâncă sau lucrează într-un mediu sigur și curat. Iar companiile fac tot ce pot pentru a reduce riscul de întreruperi în timpul lucrului. Însă o bună igienă este un efort comun și depinde de deprinderea colegilor și clienților cu un mod eficient de spălat pe mâini. 

Suntem aici pentru a vă ajuta. Vă putem ajuta să obțineți cea mai bună combinație a produselor noastre care să ușureze igiena mâinilor pentru toate persoanele de la locul vostru de muncă. Pentru a câștiga încrederea oaspeților voștri, pentru a asigura colegii că toaletele sunt curate sau pentru a reduce contaminarea încrucișată în zonele importante.

Îmbunătățirea igienei de zi cu zi

O toaletă curată, funcțională, lasă o impresie bună și asigură vizitatorii că se află într-un loc igienic și sigur. 

Săpunurile, șervețelele și dozatoarele Tork ajută la o spălare eficientă și delicată a mâinilor, reducând în același timp timpul acordat întreținerii. Concluziile unor teste și grupuri de dezbateri din grădinițe ne-au inspirat să dezvoltăm Ella’s Hand Washing School - este o aplicație pentru copii, prin care încurajăm spălatul regulat al mâinilor. Materialul a fost verificat de Departamentul de control al bolilor transmisibile (Västra Götaland, Suedia)

Întrebați-ne cum putem ajuta la îmbunătățirea obiceiurilor de spălat pe mâini din toaleta dvs., pentru ca dvs. să vă puteți concentra pe afacerea în sine.

Îndeplinirea standardelor importante de igienă

Dacă activați în domeniul medical, producția alimentară sau domeniul hotelier, colegii voștri trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde de igienă a mâinilor. 
 
Persoanele ocupate știu că spălatul regulat pe mâini este important, însă și ușor de uitat. Am monitorizat obiceiurile de folosire a spațiilor de lucru în care igiena este foarte importantă. Vă putem ajuta să amplasaţi dozatoare în cele mai vizibile locuri, care vor reaminti angajaților că trebuie să se spele. 

1 din 2 persoane

şi-ar dori ca angajatorul să acorde mai multă atenţie toaletelor (Chestiuni privind igiena, Studiul SCA pentru clienţi, 2014)


Imprimare Descărcare